Kitten Roxx 1083887

Omschrijving

Namens Roxx.

Ik ben Roxx en ik ben een half jaar oud (8 mei 2019) Ik  ben vernoemd naar de roxx-snoepjes, hard van buiten en zacht van binnen. Ik ben alleen nog zo bang en verlegen dat ik veelal mijn harde kant laat zien. Mijn gastouder prikt daar al steeds vaker doorheen en ziet mijn lieve zachte kant.

Ik woon nu al een tijd bij haar en het wordt nu de hoogste tijd om mijn eigen plekje te vinden. Graag bij mensen die mij begrijpen, die mij de rust en de tijd geven om verder mijn lieve zachte kant te laten zien. Het liefst een plekje waar ik alleen kan opgroeien zonder enge prikkels van teveel mensen of dieren.

Overdag lig ik op het hoogste en veiligste plekje in de kamer. Pas in de avond en nacht kom ik daar af. Ik probeer wel steeds iets vroeger van mijn veilige plekje te komen, vooral als het etenstijd is. Mijn gastouder is er van overtuigd dat het wel goed komt met mij en ik denk dat ze wel gelijk heeft. Met veel geduld en liefde gaat het mij vast lukken.

Dit kitten verblijft op het asiel en kan ontmoet worden tijdens de openingstijden. Dit kitten kan niet via de mail of via de telefoon gereserveerd worden. 

 

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht