Barney

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie neem telefonisch contact op met het dierenasiel.

Barney is afstand van gedaan, omdat hij vaak van huis wegloopt. Zijn leeftijd is ongeveer 7 jaar.

Barney is een kater met sterk karakter. Hij gaat graag zijn eigen gang en komt wanneer de zin ernaar is vanzelf wel bij je kijken, want vindt even buurten best gezellig. Mits het volgens zijn regels verloopt kan Barney van een subtiele aai enorm genieten en verder moet je hem absoluut niet onder druk zetten, dan voorkom je een heftige reactie. Hij heeft nou eenmaal weinig behoefte aan intimiteit en wordt je fijne kameraad indien je zijn grens respecteert.
Gezien het temperament van Barney vormt dit geen verantwoorde combinatie met kinderen, daarnaast voelt hij zich meer op zijn gemak in een rustigere omgeving vanwege dat prikkels hem al snel teveel zijn.
Barney wil zijn thuis zeker niet met andere katten delen en is het alleenrecht blijven behouden de wens.
De vrijheid om naar buiten te kunnen gaan heeft Barney echt nodig, doordat hij daar graag heen gaat om er avonturen te beleven en kan soms wel wat langer op pad zijn.
Barney vindt spelen best leuk. Hij vermaakt zich goed zelf, maar doet met uitdagen nog enthousiaster mee.
Laat deze vent in zijn waarde en Barney zal je aandacht op zijn manier juist zeer welkom heten.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht