Tommie

Omschrijving

Tommie is afstand van gedaan, omdat het niet goed ging met zowel de hond als andere kat. Zijn leeftijd is geschat op ongeveer 4 jaar.

Tommie is een verlegen man. Hij houdt zich afzijdig om vanaf een veilig plekje de kat uit de boom te kijken en komt na enige aarzeling met je aanmoediging wel voorzichtig naar je toe, want wil je graag leren kennen. Vervolgens geniet Tommie op zijn moment zeer van aaien en vindt het daarna ook heerlijk om weer fijn zijn eigen gang te mogen gaan.
Het benaderen moet langzaam gebeuren, anders kan Tommie wat angstig reageren en zou zodoende niet goed passen in een gezin met kleine kinderen door in een rustigere omgeving beter te zullen aarden.
Tommie tolereert geen soortgenoten of honden binnen zijn territorium, zodat het alleenrecht behouden de noodzakelijke wens is.
Naar buiten gaat Tommie graag heen en neemt vol trots wel eens een prooi voor je mee.
Tommie laat zich met uitdagen wel verleiden tot spelen, dan wordt er leuk actie ondernomen.
Deze held op sokken houdt wanneer de zin daarvoor is enorm van je aandacht en Tommie treft soms graag je warme schoot.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht