Spikey

Omschrijving

Spikey is afstand van gedaan, omdat het niet goed ging met de andere kat. Zijn leeftijd is ruim 2 jaar.

Spikey is een held op sokken. Hij vindt alle nieuwe indrukken ontzettend spannend en verstopt zich het liefst om daar vandaan de kat uit de boom te kijken, waarna tevoorschijn durven komen echt even duurt. Tevens wil Spikey je eerst beter leren kennen en wordt je geduld beloont met het geven van kopjes, want je aai terug is namelijk erg fijn.
In een rustige omgeving zoals gewend voelt Spikey zich het meest op zijn gemak en zodoende zal een gezin zonder kleine kinderen de enige geschikte plek zijn om te kunnen aarden.
Spikey bleef de andere kat in huis lastig vallen, zodat de vraag rest of samenwonen wel aan hem is besteed. Voor een hondje die soms over de vloer kwam was hij erg bang.
Naar buiten gaat Spikey graag om zich vooral in de zomer een aantal uren te vermaken en hij is bekend met een kattenluikje, daarnaast komt hij meestal meteen wanneer je hem roept.
Spikey kan even leuk spelen en gaat met plezier je veren hengel achterna of sjeest een tunnel door.
Deze bangerik is gek op de aandacht van zijn vertrouwde baasjes, waarvoor Spikey je met genoegen gezelschap houdt en wel eens lekker naast je gaat liggen.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht