Valentijn

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie neem telefonisch contact op met het dierenasiel.

Valentijn is als zwerver gevonden en heeft een leeftijd van ongeveer 12 jaar. Zoals te verwachten is ze gevonden op Valentijns dag. Ze kwam op deze dag binnen op het asiel en kreeg heel veel liefde van de verzorgers. Dit had ze ook echt nodig want helemaal in orde was Valentijn niet. Ze zag er gehavend uit en kon zichzelf niet meer de beste verzorging geven. Ze was enorm dankbaar en liet alle behandelingen operatie rustig toe. Het is een lieve oude dame die altijd enorm opzoek is naar aandacht. Als ze je eenmaal gevonden heeft, kruipt ze het liefst tegen je aan en komt ze knuffelen. Wel is ze erg schrikkerige aangelegd omdat ze helaas niet meer het beste zicht heeft. Het asiel heeft helaas één oog moeten verwijderen en ook aan het andere oog is ze slechtziend. Hierdoor raden we haar niet aan bij jonge kinderen of andere dieren. Binnen gehouden worden zal Valentijn niet gaan waarderen, maar gezien haar handicap verwachten we dat ze genoeg zal hebben aan alleen een afgesloten tuin. Valentijn heeft in het begin last van onzindelijkheid maar na een tijdje wennen zal ze uiteindelijk haar kattenbak weten te vinden. Valentijn komt wellicht met een paar medische en gedrag ouderdomsprobleempjes maar je krijgt er een enorme dankbare, liefdevolle en rustige kat voor terug.

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. 

Als er geen "gerserveerd"of "geplaatst" bij de foto staat kunt u uw belangstelling momenteel kenbaar maken door onderstaande vragen via mail te beantwoorden. 

Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam

2.       Adres

3.       Woonplaats

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht