Candy

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonsich contact met u op.

Candy is afstand van gedaan, omdat hij teveel stress bleef ervaren van het drukke gezin. Zijn leeftijd is ongeveer bijna 4 jaar.

Candy is een held op sokken. Hij kijkt met name in nieuwe situaties de kat uit de boom en reageert schrikkerig bij hardere geluiden of heftigere bewegingen, zodat een rustige omgeving de enige geschikte plek voor hem is om zich het meest op zijn gemak te kunnen voelen. Daarnaast wil Candy je eerst beter leren kennen en geniet vervolgens zeer van aaien, maar heeft verder liever niet teveel poespas aan zijn lijf door ook fijn zijn eigen gang te mogen gaan.
Met kleine kinderen of andere katten vormt gevoelige Candy zeker geen combinatie en wenst een thuis zonder hen te treffen, want gaat drukte of bezoek echt uit de weg.
Candy gaat graag naar buiten en blijft meestal dicht in de buurt, al vertoeft hij in de winter meer binnen.
Vanuit zichzelf is Candy nauwelijks speels. Heb je wat leuks voor hem in petto om mee uit te dagen en er wordt met plezier op ingegaan, waarbij deze bezigheid samen zijn welzijn verrijkt.
Candy heeft voor een goed functionerende blaas levenslang blaasgruis dieetvoeding nodig.
Deze onzekere vent vindt de aandacht van zijn vertrouwde baasjes gewoon heerlijk en Candy komt je daarvoor (soms liggend op schoot) graag gezelschap houden.Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. 

Als er geen "gereserveerd" of "ik heb baas" bij de foto staat kunt u uw belangstelling momenteel kenbaar maken door onderstaande vragen via mail te beantwoorden. 

Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam

2.       Adres

3.       Woonplaats

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht