Bastille

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonsich contact met u op.

Bastille is in het asiel terecht gekomen via een grote vangactie. Zijn leeftijd is geschat op ongeveer 2 jaar.

Bastille is een wantrouwend mannetje. Hij trekt zich bij nieuwe situaties liever terug om de indrukken te verwerken en gaat na enige aarzeling wel aftastend op verkenning uit, want heeft een nieuwsgierige aanleg. Wanneer je Bastille benaderd kan hij afwachtend reageren en wil je nou eenmaal eerst leren kennen, daarna wordt aaien erg fijn gevonden door kopjes terug te geven en verder is bijvoorbeeld oppakken wat teveel gevraagd vanwege weinig gewend te zijn.
In een rustige omgeving zal Bastille zich het beste kunnen ontplooien, zodoende is een gezin zonder kleine kinderen de meest geschikte plek voor hem om te gaan aarden.
Bastille heeft tussen een grote groep katten geleefd en tolereert hen wel, waardoor samenwonen indien nodig wat hem betreft goed mogelijk maakt.
Op de boerderij was Bastille altijd buiten en is nog nooit in huis geweest, zodat alle bezigheden binnen langzaamaan geïntroduceerd dienen te worden om bekend mee te raken.
Bastille vindt het spannend om zich voor spelen open te stellen en zal blijken of dit er op den duur wel inzit.
Dit verlegen ventje wil graag een hoop leren, waarnaast Bastille het zeer waardeert als je voor aandacht bij hem in de buurt bent.Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. 

Als er geen "gereserveerd" of "ik heb baas" bij de foto staat kunt u uw belangstelling momenteel kenbaar maken door onderstaande vragen via mail te beantwoorden. 

Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam

2.       Adres

3.       Woonplaats

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht