Francis

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonsich contact met u op.

Francis is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Haar leeftijd is geschat op ongeveer 2.5 jaar.

Francis is een kat waarvan we niet begrijpen waarom haar baasje zich niet heeft gemeld. Ze is een geweldige lieve dame met een open karakter en nieuwsgierig miauwtje. Met haar miauwtje kan ze laten merken dat ze geintresseerd is in contact en wil ze graag een gesprek met je aangaan. Francis is duidelijk contact met mensen gewend is makkelijk hanteerbaar. Ze geniet van een heerlijke kroel en zoekt graag je handen op. Dit is vooral het geval wanneer ze zich ergens thuis voelt en op haar gemak is. In nieuws situaties kan ze even afwachtend zijn en zal met een twijfelig kopje komen. Zo zijn onvoorspelbare, jonge kinderen nog lastig voor haar zijn. Ze zal het huis wel kunnen delen met kinderen wanneer deze haar met respect, rust en liefde behandelen. Ze kan schrikkerig en onzeker zijn bij onbekend dingen en daarom verwachten we dat ouders nauwkeurig kind en kat in de gaten houden. We verwachten met een geduldige begeleiding dat ze prima kan samenwonen en zal gaan ontdooien in een huis met kinderen. Met andere katten lijkt ze geen problemen te hebben en daar zal ze prima mee samen kunnen wonen.  Wanneer ze volledig ontdooit is zal ze zich op verschillende manieren willen vermaken, zo kan spelen een leuke uitlaatklep zijn maar vooral de avonturen buiten wil ze niet missen. Ze zal daarom genieten van een mooi, rustig huis met haar eigen plekjes in huis en een mogelijheid tot buiten. 

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. 

Als er geen "gereserveerd" of "ik heb baas" bij de foto staat kunt u uw belangstelling momenteel kenbaar maken door onderstaande vragen via mail te beantwoorden. 

Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam

2.       Adres

3.       Woonplaats

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht