Miep

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonsich contact met u op.

Van Miep is afstand gedaan, omdat haar eigenaar is overleden. Haar leeftijd is ongeveer 15 jaar.

Miep moet op haar oude dag nog een behoorlijk avontuur aangaan. Sommige oudjes vinden dit nog wel leuk maar Miep is er nog niet zo zeker van. Miep is een lieve kat die jaren lang met haar baasje heeft geleefd. Liefdevol is ze voor haar geweest en samen deelden ze een rustig bestaan. Miep hoefde niks en alles mocht. Doordat ze tot  niks gedwongen werd heeft ze zichzelf ontwikkeld als een eenkennig dametje, die plek in haar hart heeft voor een geduldig baasje. Een baasje moet niets van haar verwachten en niet schrikken als ze bang zich gaat verstoppen. Miep zal een voorzichtige kroelpartij waarderen. Miep wil genieten van haar oude dag zonder veel verwachtingen. Een rustig huisje zonder veel angsten en prikkels of jonge kinderen  gaat voor haar het beste zijn Wie geeft deze oude muurbloem een mooi plekje. Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. 

Als er geen "gereserveerd" of "ik heb baas" bij de foto staat kunt u uw belangstelling momenteel kenbaar maken door onderstaande vragen via mail te beantwoorden. 

Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam
2.       Adres
3.       Woonplaats
4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht