Webster

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonsich contact met u op.

Webster is afstand van gedaan, omdat zijn eigenaresse niet meer voor hem kon zorgen. Zijn leeftijd is ongeveer 15 jaar.

Webster is een verlegen vent. Hij gaat in nieuwe situaties na enige aarzeling aftastend op verkenning uit en komt met voorzichtigheid wel even een kijkje bij je nemen, want wil je graag leren kennen. Eenmaal zover vindt Webster het heerlijk om te worden geaaid en is van bijvoorbeeld oppakken echt geen liefhebber, waarnaast hij ook fijn zijn eigen gang kan gaan.
In het verleden kon Webster sinds de komst van een kindje niet meer aarden en daarom is een rustig gezin zonder hen, zoals de laatste jaren gewend als enige geschikt om zich op zijn gemak te voelen.
Webster heeft met meerdere katten samengewoond en mits deze over een zachtaardig karakter beschikken zal dit indien nodig voor herhaling vatbaar mogelijk zijn.
Het is niet bekend of Webster van de gelegenheid gebruik maakte om naar buiten te kunnen, maar was er eerder nog nooit geweest en met voldoende afleiding moet binnen blijven vast geen problemen geven.
Webster lijkt nauwelijks speels, toch wordt er interesse getoond zodra je hem met wat leuks stimuleert en zit plezierig meedoen er vast wel in.
Behoorlijk overgewicht heeft Webster gehad, waardoor het noodzakelijk is voor behoudt van zijn streefgewicht om hem blijvend een afgepaste hoeveelheid brokjes te geven.
Webster waardeert je aandacht gewoon zeer en je vergezellen wordt dan ook graag gedaan.Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. 

Als er geen "gereserveerd" of "ik heb baas" bij de foto staat kunt u uw belangstelling momenteel kenbaar maken door onderstaande vragen via mail te beantwoorden. 

Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam

2.       Adres

3.       Woonplaats

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht