Post Malone

Omschrijving

binnenkort beschikbaar

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonsich contact met u op.


Post Malone is een vondeling kat van ongeveer 9 jaar oud. 

Post Malone is een kat van middelbare leeftijd die een geweldige kat is. Post Malone is een open kat die graag een kroel en een aaipartij zou willen. Dit doet hij echter alleen wanneer hij compleet ontspannen is in de ruimte. In een nieuwe ruimte zal hij namelijk liever willen gaan vluchten en wegrennen. Hij zal daarom goed moeten leren waar hij thuishoort voordat hij rustig bij je komt liggen. Hij zal na een aantal weken binnen toch ook wel graag naar buiten willen. Hier zit hij altijd graag naar buiten te kijken en ook heeft hij al jaren buiten gelopen. Heel veel drukte houdt hij niet van. Hij doet geen vlieg kwaad maar doordat hij drukte liever uit de weg gaat, plaatsen we hem liever niet bij hele jonge kinderen. Rustige kinderen vanaf 6 jaar die hem de ruimte geven, daar zal hij wel aan kunnen wennen. Post Malone weet wat hij wilt en zal dit ook opeisen. Daarom zal een huis delen met een kat alleen kunnen wanneer de andere kat stabiel en rustig is. Bij een dominante of verlegen kat zal het wellicht niet kunnen werken. 
Wie heeft voor deze rustige vent en nieuw huisje? 

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. 

Als er geen "gereserveerd" of "ik heb baas" bij de foto staat kunt u uw belangstelling momenteel kenbaar maken door onderstaande vragen via mail te beantwoorden. 

Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam
2.       Adres
3.       Woonplaats
4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht