Loulou

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonsich contact met u op.

Bij de naam LouLou denk je aan een charmante dame  die je om haar pootje windt. Dat is ook bij deze schat het geval. Van LouLou is afstand gedaan omdat de eigenaar niet goed voor katjes kon zorgen. LouLou is nu ongeveer 9 jaar oud. 
Zoals het een echte LouLou betaamt stelt ze zich in het begin wat verlegen op maar laat ze zich  vrij snel van haar allerbeste kant zien.
Dan toont ze ook haar aanhankelijkheid. Met kinderen en andere katten kan ze het prima vinden en ook aan honden is ze gewend. Gezondheidsproblemen kent deze femme fatale (nog) niet en ze maakt graag en goed gebruik van een propere kattenbak. Haar jachtinstinct is nog prima in tact en ze leeft zich dan ook graag buiten uit.
LouLou is op zoek naar een gezellig en warm thuis waar ze haar jaaghobby buiten nog fijn kan uitoefenen. Voor deze madame kent gezelligheid geen tijd en ze zal de allerliefste poes zijn die je je kunt wensen. Mocht je je aangesproken voelen door LouLou en haar een mooie plek kunnen bieden ?
Vul dan onderstaande vragenlijst in en we overleggen even met LouLou wat ze er van denkt ;-) 


Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam
2.       Adres
3.       Woonplaats
4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht