Elsje

Omschrijving

Met Filmpje!
i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.


Elsje is een vondeling dametje die een leeftijd heeft van ongeveer 2 jaar oud. Elsje heeft een temperament die je het beste kan omschrijven als Dramaqueen. Ze kan op haar eigen voorwaarde en eisen enorm nieuwsgierig zijn en als ze je volledig vertrouwd is ze ook erg aanhankelijk. Wanneer je iets van haar moet of ze wordt tegen haar zin in benaderd dan zal ze luidkeels laten horen dat ze dat niet wilt en wanneer je deze hint niet begrijpt zal ze pittiger uit de hoek komen.  Elsje heeft daarom haar eigen domein nodig met huisgenoten die niet veel van haar vragen. Haar plaatsen bij kinderen gaan zij en de kinderen niet waarderen. Verder vraagt ze een huis zonder andere dieren. Een heerlijk huisje waar ze lekker naar buiten kan zal zeker gewaardeerd worden. Ze geniet enorm van haar eigen tijd, af en toe een aai en een vriendelijke, geduldige eigenaar.  Wie wil deze dramaqueen bedienen? 

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam
2.       Adres
3.       Woonplaats
4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht