Harry Styles

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.

Deze knappe jongen is Harry Styles, vernoemd naar de gelijknamige artiest. Overeenkomsten hebben ze ook zeker, beiden zijn ze zeer knap en echte hartenbrekers, want wie smelt er nou niet bij het zien van het kopje van onze Harry Styles. Harry Styles is als vondeling bij ons in het asiel terecht gekomen en hij heeft een leeftijd van ongeveer 3 jaar oud.  Harry Styles is een echte allermans vriend, van jong tot oud hij kan het met iedereen goed vinden en past zich makkelijk aan, aan de verschillende omstandigheden. Hij houdt zeer veel van knuffelen met iedereen en heeft nog energie voor 10. Harry Styles wilt heel graag naar buiten om deze energie kwijt te kunnen raken. Wie geeft deze schitterende, vriendelijke jongen met een hoog knuffelgehalte een fijn plekje?

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam
2.       Adres
3.       Woonplaats
4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht