Maroon

Omschrijving

Met filmpje!
i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonsich contact met u op. 


Deze schitterende vent is Maroon. Een mooie volwassen kerel van 7 jaar oud. De knappe kop van deze vent trekt natuurlijk meteen de volle aandacht, in een huis zal meneer ook altijd erg aanwezig zijn. Daarbij komend dat Maroon ook van een aai kan genieten, zou je denken dat het de perfecte kat is. Echter heeft Maroon ook een andere kant. Zodra ook maar iets hem niet aanstaat of hij ook maar ergens tot gedwongen wordt begint Maroon te brommen of krijg je een tik van hem, hiernaast kan het ook zijn dat hij wilt bijten. Dit alles doet Maroon zonder duidelijke voortekenen . Maroon is een kater met temperament en daarom plaatsen wij hem niet bij kinderen of andere katten. Maroon zal het hartstikke fijn vinden om later alles wat buiten gebeurd mee te maken en zal hier hele dagen op pad kunnen zijn. Op het moment dat je zijn grenzen respecteert en hem in zijn waarde laat zal je een leuke vriend hebben aan Maroon. 

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam
2.       Adres
3.       Woonplaats
4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht