Kitten 1101901 en 1101900

Omschrijving

Dit kitten zit een gastgezin. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator Irene Blok 06-57764506

Cees (zwart) en Coos (zwartwit) - geb.datum 14 april - waren al zo’n 3 maanden oud toen ze in het asiel kwamen. Ze hadden wel wat contact gehad met de mevrouw van het huis waar ze in de buurt zaten. Maar verder hadden ze nog geen mensen gezien. Het waren dan ook bange poesjes, iedereen die in de buurt kwam kon een mep krijgen.

Ze zijn heel snel naar een gastgezin gegaan voor een opleiding ‘hoe om te gaan met mensen’. Cees leert dit wat sneller dan Coos. Bij alles wat nieuw is, kijkt Coos eerst naar haar zus of die het durft. En na verloop van tijd durft zij het ook.

Op dit moment zijn ze bijna gediplomeerd. Ze kunnen al knuffelen met de gastvrouw. Spelen met andere katjes gaat ze ook goed af.

Blijft één punt over, niet bang zijn voor vreemden. Ze krijgen nu een spoedcursus contact met onbekende mensen. Maar de meiden zoeken dus iemand die ze met dit laatste punt verder willen helpen.

Omdat Coos alles afkijkt bij haar zus, is het verstandig dat de zusjes samen geplaatst worden.

De kosten van een kitten zijn 150 euro. Dit is inclusief de eerste 2 inentingen, chip en castratie/sterilisatie. Cees en Coos hebben beide inentingen en chip gehad. En zijn pas geleden gesteriliseerd.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht