Lorde

Omschrijving

VOLDOENDE REACTIES ONTVANGEN, WIJ GAAN UIT DE REACTIES IEMAND UITNODIGEN VOOR KENNISMAKING


Binnenkort plaatsbaar, i.v.m. herstel sterilisatiewond.

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.


Lorde is echte dame die na een spannend avontuur nu eindelijk zelf klaar is voor een nieuw huisje. Lorde is samen met kittens gevonden op een prachtig droge veranda, helaas was de huishond daar niet van gedient en daarom zijn moeder en kittens gevangen en naar een gastgezin gegaan. Lorde heeft hier prachtige kittens opgevoed en nu zelf is ze klaar voor een nieuw huisje. Inmiddels is ze gesterilisserd waardoor ze geen hele spannende avonturen aan kan gaan. Ze heeft een geschatte leeftijd van ongeveer 4 jaar.  Ze geniet enorm van knuffels en is erg aanwezig met haar miauwtjes. Lorde heeft een vriendelijk karakter maar kan in het begin wel verlegen zijn. Met een rustige benadering is ze zo om en geniet ze enorm van een lekkere knuffel. Naar buiten gaan is wel nog een leuk avontuur voor haar en dat zal ze na een aantal weken binnen ook echt wel weer graag willen doen. Ze is vriendelijk van aard en daarom verwachten we dat ze wel het huis kan delen met katten. Met veel drukte of druk kan ze niet super overweg en wanneer kinderen haar de rust geven en haar grens respecteren dan zal ze wellicht kunnen wennne aan oudere kinderen. Al is ze ook gek op haar eigen tijd en ruimte. Wie biedt deze dame een mooi plekje?

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. 

Als er geen "gereserveerd" of "ik heb baas" bij de foto staat kunt u uw belangstelling momenteel kenbaar maken door onderstaande vragen via mail te beantwoorden. 

Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam
2.       Adres
3.       Woonplaats
4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht