Fugees

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.

Fugees is er klaar voor, ben jij dit ook? Fugees is een vriendelijke kat die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Fugees is wel wat drukker en verwacht dat er nog wel wat vermaak is in huis. Ze zal graag spelenderwijs vermaakt willen worden en zal daarom een leuk actief katje zijn voor bij kinderen. Ze is vriendelijk en daarom zou het een leuke match zijn voor bij kinderen. Wel is Fugees gek op eten en kan misschien fanatiek zijn rondom eten. Of dit ook rondom menselijk eten is, is nog niet bekend en daar zal je even mee op moeten passen bij kleine kinderen. Fugees is een gastvrije kat en we verwachten dan ook dat ze wel kan samenwonen met andere katten. Fugees lijkt niet perse behoefte te hebben naar een buitenplek, maar ze komt wel van buiten als zwerver en daarom is het misschien wel verstandig om de optie te kunnen bieden. Ze is als zwerver binnengekomen en we hebben haar leeftijd geschat op ongeveer 2 jaar oud. Wie kan deze speels dame een goed huisje geven? 

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam
2.       Adres
3.       Woonplaats
4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht