Ozzy Osboune

Omschrijving

Binnenkort beschikbaar. I.v.m. herstel wondje op neus. 
i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.


Ozzy Osbourne is een kat die graag een tweede kans krijgt. In een ver verleden kwam Ozzy bij ons binnen als verwilderde kat. Als stoere vent kreeg hij de behandeling van een wilde kat en mocht de rest van zijn leven verder slijten in de stoere buitenwereld. Maar na het afnemen van testosteron (door castratie), af en toe menselijk contact en het wellicht ouder worden is Ozzy eigen helemaal om. Zijn leeftijd hebben wij geschat op ongeveer 7 jaar. Dit maal kwam hij in ons asiel en was hij meteen benaderbaar, nieuwsgierig en kregen we na 1 dag al een heerlijk kopje. Voor zijn tweede kans zoeken we daarom nu een gezellig huisje voor Ozzy. Hij komt zelfs op schoot zitten en zal daarom een vriendelijk baasjes enorm waarderen. Als hij rustig kan wennen dan denken we zelfs dat meneer bij oudere kinderen zou kunnen. Ozzy heeft zichzelf aardig moeten beschermen en daarom denken we dat zijn grootste probleem vooral bij andere dieren is. Daarom plaatsen we hem liever niet in een huis met andere dieren. Natuurlijk is hij een echte buitenkat, jagen en ravotten staat op zijn dagelijkse to do list. Ozzy moest voor zijn tweede kans nog wel wat medische hulp hebben aan zijn neusje. Als behandeling klaar is of minimaal dan mag hij naar zijn gezellige huisje. 

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam
2.       Adres
3.       Woonplaats
4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht