Kesha

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.

Kesha is een lief poppetje die alweer een klein tijdje bij ons verblijft. Ze is nu eindelijk klaar voor een nieuwe uitdaging en huisje. Kesha is aanhankelijk, vriendelijk en zal zeker voor veel gezelligheid zorgen in huis. Kesha is de eerste ronde bij ons binnengekomen als vondeling. Kesha heeft een leeftijd van ongeveer 3 jaar. Ze strijkt heerlijk langs je benen en wil heel graag veel aandacht krijgen. We hadden weinig problemen met haar en ze had daarom snel een huisje gevonden. Helaas bleek Kesha niet lekker in haar vel te zitten en bleek ze toch stress ervaren te hebben. Dit liet ze merken door af en toe naast de kattenbak te plassen. Ze kwam weer bij ons binnen en de reden hiervoor bleek blaasgruis. Even moet de kat, het lichaam wennen aan het speciale blaasgruisvoer en dan zien we vaak dat de problemen weg gaan of verminderen. Kesha lijkt geen zorgen te hebben en haar feestje is een groot feestje. Maar blaasgruis is te linken aan stress en daarom zijn we toch op zoek naar een huisje waarin geen prikkels zijn van andere kinderen of dieren. De baas moet verder wel het speciaalvoer geven en goed het gebruik van kattenbak stimuleren. Wanneer je duidelijk regime hierin houdt dan gaat Kesha zich voorbeeldig gedragen en zal ze een geweldige kat zijn in huis. 


Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam
2.       Adres
3.       Woonplaats
4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht