Kitten Primrose 1108031

Omschrijving

Beschikbaar vanaf maandag 23 november 2020, I.v.m. herstel sterilisatie

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.

Op een dag kregen we twee meldingen van verschillende katten met een bijna identiek uiterlijk en leeftijd. Ze werden gevonden in dezelfde omgeving en werden beschouwd als zusjes. Helaas kwam er geen baasje langs om ze op te halen en daarom zijn ze nu klaar voor een nieuw huisje. Met volle overtuigen dat ze zusjes waren gingen ze samen naar een gezellig gastgezin. Hier bleken ze elkaar ondanks de vermoedelijke familieband niet echt leuk te vinden.
Kitten primrose heeft een tijdelijke naam gekregen om deze zusters uit elkaar te houden. Normaal krijgen kittens van ons geen naam.  Kitten Primrose had het zwaar te verduren met haar grote zus want die was nogal een bitch naar andere katten. Primrose is zelf een lief afwachtend dametje met een harte van goud. Ze geniet enorm van een lekkere knuffel. Primrose is een vriendelijk dame en kan prima met kinderen geplaatst worden. Ondanks haar zus geen fan is andere katten zou kitten Primrose het misschien wel fijn vinden om met andere katten samen te wonen. Ze is verder knuffelig, speels en avontuurlijk. Kitten primrose is wel gek op eten en daar moet ze wel goed mee in de gaten gehouden worden. Bij jonge kinderen met eten in hun hand is het dus oppassen geblazen. Verder is het nog onzeker of ze graag binnen en/of buiten is. Ze komen van buiten en zijn aardig actief en daarom is een tuintje wel handig maar wellicht met voldoende ruimte en afleiding kan ze zich binnen ook wel vermaken. Maar een tuin als plan B wordt dan wel aangeraden. Kitten Primrose is lieve voorzichtige dame. Wie kan deze mooie schildpad poesje een fijn huisje geven?

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam
2.       Adres
3.       Woonplaats
4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht