Saartje

Omschrijving

Omschrijvingi.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.

Deze leuke twee dames van 8,5 jaar zijn samen op zoek naar een fijn huis. Ze zijn erg aan elkaar gehecht dus wij willen ze graag samen plaatsen

Saartje is de wat assertievere kat van de twee, ze kijkt even de kat uit de boom maar komt daarna graag bij je. Mara is wat meer verlegen en blijft wat langer verstopt zitten in nieuwe situaties.
Ze heeft even de tijd nodig om los te komen en met een beetje geduld en wat lekkers komt ze vanzelf wel los.  De dames bepalen zelf wanneer er tijd voor aandacht is, maar als het zo ver is dan krijgt u het ook volop.

Spelen vinden zo ook erg leuk zowel met de baas of met elkaar. Omdat ze wat ouder zijn, mogen ze vooral ook lekker luieren in de zon voor het raam.  Een leuke krabpaal met hoogteverschillen, holletje en mandjes waarderen ze enorm dus een leuke tip voor het nieuwe baasje, om deze dames blij te maken. 

Is uw interesse gewekt? Vul dan het vragenformuliertje in en stuur deze ons toe per mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mara en Saartje zijn plaatsbaar vanaf woensdag 24 februari.

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam

2.       Adres

3.       Woonplaats

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht