Famke Janssen

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.

Dit is onze Famke Janssen van 16 jaar en och wat heeft deze lieverd al wat meegemaakt op haar oude dag.
Famke is gevonden bij mensen in de schuur en bleek gewond te zijn aan haar staart. Na controle bleek dat het arme diertje ze een staartverlamming had. Inmiddels is haar staart geamputeerd omdat het staartje helaas niet meer te redden was. Gelukkig is ze inmiddels helemaal opgeknapt en is ze klaar om het asiel te gaan verlaten.

Famke is een verlegen dame en heeft even de tijd en geduld nodig om te wennen, geeft u haar die tijd dan zal u zien hoe lief ze is en met een aai begint ze heerlijk op haar gemakje te spinnen.

Ze is dan al wel 16 jaar maar geniet echt nog wel van de kleine dingen in het leven, bijvoorbeeld een aai over haar bol, en een lekker mandje om in te liggen. Waar ze echt reuze van geniet dat is eten en ze is er zo dol op dat ze per ongelijk uw vingers erbij op eet. Dit is dus wel even een puntje van aandacht voor de nieuwe eigenaar.

Wij zoeken voor deze dame een huis waar rust is zodat ze lekker kan genieten van haar oude dag. Andere dieren en kinderen zou te veel drukte voor haar zijn.
Geeft u Famke nog een heerlijke oude dag? Deze lieverd zal u dankbaar zijn.

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terugstuurt per mail dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. Het is niet mogelijk om de vragenlijst op de site in te vullen, dus deze zullen in een mail geplakt moeten worden. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

 

 1.       Naam

 

 
 2.       Adres

 

 
3.       Woonplaats

 

 

 4.       Telefoonnummer

 

 

 5.       Waarom wilt u dit dier hebben?
 

 

  6.       Wat is u gezinssamenstelling?

 

 
 7.       Heeft u momenteel andere dieren?

 

 
8.       Werkt u en hoeveel?

 

 
9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

 

 
10.   Kan het dier bij u naar buiten toe?

 

11.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 

We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht