Tatjana Simic

Omschrijving

I.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.

Deze prachtige zelfstandige dame is als vondeling bij ons dierenasiel gekomen. Ze heeft haar naam te danken aan de actrice Tatjana Simic, ook wel bekend als Kees uit de serie Flodder.

Ze speelt wel ”hard to get“ want zodra je een hand naar haar uitsteekt, kan je er wel op rekenen dat zij je een tik op vingers geeft, ook knuffelt ze de ene keer met je benen en loopt ze rustig weg en de andere keer deelt ze ook een tik uit naar je benen. Ze geeft dus duidelijk haar grenzen aan.
De aanwezigheid van haar baasje vindt ze heel gezellig maar ze is nou eenmaal geen “aai” kat en wil gewoon haar eigen gang gaan zonder dingen te moeten die ze niet wil.

In het huis van Flodder is er altijd wel drukte, kinderen en een grote zwarte hond. Dit is absoluut niet waar Tatjana naar opzoek is. Zij hoeft niet in een villawijk te wonen maar verlangt naar een rustig huishouden, zonder kinderen en waar ze lekker naar buiten mag gaan. Want ze wil de mogelijkheid houden om met de buurman te kunnen sjansen.

Tatjana zoekt een baasje die die ervaring heeft met katten en de signalen kan herkennen om een heftige reactie van Tatjana te voorkomen. Deze pittige tante wil niets meer dan alleen mooi zijn.
Denkt u deze tijger te kunnen temmen? en kunt u een liefdevol, rustig huishouden bieden? Dan zien we uit naar uw reactie!

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terugstuurt per mail dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. Het is niet mogelijk om de vragenlijst op de site in te vullen, dus deze zullen in een mail geplakt moeten worden. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

 

 1.       Naam

 

 
 2.       Adres

 

 
3.       Woonplaats

 

 

 4.       Telefoonnummer

 

 

 5.       Waarom wilt u dit dier hebben?
 

 

  6.       Wat is u gezinssamenstelling?

 

 
 7.       Heeft u momenteel andere dieren?

 

 
8.       Werkt u en hoeveel?

 

 
9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

 

 
10.   Kan het dier bij u naar buiten toe?

 

11.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 

We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht