Gigi

Omschrijving

I.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.

Gigi is samen met haar zoon Silverman na het overlijden van hun eigenaar in het asiel beland. Moeder en zoon hebben altijd als koppel samengeleefd, dus het liefst zouden we ze ook samen bij een nieuwe eigenaar plaatsen. Het zijn twee buitengewoon zachtaardige huiskatten, die allebei ook graag naar buiten kunnen (met name Silverman). 
Gigi is naar haar leeftijd en karakter wat rustiger want ook verlegener dan Silverman. Een huis met jonge kinderen zou voor haar te druk zijn, maar met oudere kinderen zou ze geen probleem hebben. Als ze eenmaal aan je is gehecht, toont ze zich heel aanhankelijk. Zo lag ze altijd bij haar vorige eigenaar op schoot, terwijl Silverman meer zijn eigen gang ging. 
Zowel moeder als zoon kunnen niet met honden overweg.

Heeft u een een plek waar dit duo welkom is? Neem dan contact met ons op. Alvast bedankt!

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terugstuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam 

2.       Adres 

3.       Woonplaats 

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben? 

6.       Wat is u gezinssamenstelling? 

7.       Heeft u momenteel andere dieren? 

8.       Werkt u en hoeveel? 

9.       Heeft u weleens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren? 

10.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

11.     Kan de kat bij u naar buiten ?

 
We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk berichten.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht