Silverman

Omschrijving

I.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.

Silverman en zijn moeder Gigi zijn na het overlijden van hun eigenaar in het asiel beland. Zoonlief woont al zijn hele leven bij zijn moeder. Omdat de twee erg op elkaar gesteld zijn, plaatsen we hen het liefst als koppel bij een nieuwe eigenaar. 
Anders dan zijn moeder is Zilver niet verlegen en heeft hij een actiever temperament. Hij gaat dan ook meer zijn eigen gang (vooral buiten), maar komt op zijn tijd graag wat kopjes geven. 
Omdat moeder Gigi vanwege haar rustiger temperament en verlegen karakter niet goed met jonge kinderen zou kunnen leven, plaatsen we hen niet in een gezin met kinderen jonger dan 12 jaar. Een huis zonder honden is voor zowel moeder als zoon een voorwaarde.

Heeft een een plek waar dit duo welkom is? Neem dan contact met ons op. Alvast bedankt!

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terugstuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam 

2.       Adres 

3.       Woonplaats 

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben? 

6.       Wat is u gezinssamenstelling? 

7.       Heeft u momenteel andere dieren? 

8.       Werkt u en hoeveel? 

9.       Heeft u weleens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren? 

10.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 
We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk berichten.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht