Joep

Omschrijving

I.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.

Deze koning van 8 jaar zoekt een nieuw koninkrijk en personeel die hem op zijn wenken wil gaan bedienen. Ziet u zichzelf wel in deze job dan stellen wij u graag voor aan Koning Joep een kater met karakter.
Er is afstand van Joep gedaan omdat hij niet met de kleinkinderen overweg kon waar regelmatig op gepast moest worden, vandaar dat hij nu op zoek is naar een nieuw kasteel.
Joep kan niet bij kleine kinderen of andere katten geplaatst worden, hij heeft gewoonweg het liefst het rijk voor zich alleen.

Is er rust in huis en laat u hem gewoon zijn gang gaan dan komt hij ook graag op schoot liggen op zijn tijd, en is hij ook wel in voor een spelletje met touwtjes, balletjes of propjes papier. De ochtend is hij het meest actief en de middag maakt hij liever tijd vrij om heerlijk te relaxen. Een koning met een eigen willetje heeft natuurlijk ook zijn rust nodig.

Knuffelen daar is hij niet zo van, dus zijn baasje zal genoegen moeten nemen met af en toe wat subtiele aandacht. Gaat u over Joep zijn grens dan laat hij dit wel laten merken door eerst te waarschuwen, negeert u zijn waarschuwing dan zal hij uithalen.

Wat wel echt een must is en wat Joep zeker kan waarderen is een huis waar hij naar buiten toe kan om zijn energie kwijt te kunnen, een balkon of katten ren is dan ook niet voldoende voor hem. Er is onlangs ontdekt dat Joep last van blaasgruis heeft en daarvoor heeft hij een speciaal voer.

Als dit geen probleem voor u is en Joep wordt in zijn waarde gelaten dan maakt Joep graag kennis met u.

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terugstuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

1.       Naam 

2.       Adres 

3.       Woonplaats 

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u specifiek dit dier adopteren? 

6.       Wat is u gezinssamenstelling? 

7.       Heeft u momenteel andere dieren? 

8.       Werkt u en hoeveel? 

9.       Kan het dier bij u naar buiten toe?

10.     Heeft u weleens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren? 

11.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 
We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk berichten.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht