Joop Doderer

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.

Liefde kan je niet zien, maar moet je voelen en dat gaat zeker op voor onze lieve Joop.
Joop is namelijk blind, en ondanks dat hij zelf niet kan zien zou hij graag weer de liefde van een mensen vriendje ervaren.
Een rustig huisje zonder andere dieren en kinderen is een must voor hem zodat hij op zijn gemak het huis kan verkennen en zijn baasje kan leren kennen.
Hier heeft hij wel wat hulp bij nodig en het is ook van belang dat er niet teveel in de inrichting van het huis veranderd zodat hij na een poosje steeds meer doorkrijgt waar hij kan lopen en waar alles staat. Om rustig te kunnen starten met het huis verkennen is het fijn voor hem om hem niet gelijk het hele huis tot beschikking te hebben maar ruimte voor ruimte op ontdekkingstocht te gaan.
Joop is dan ook niet geschikt om naar buiten toe te laten gaan, want de wereld buiten is erg onvoorspelbaar voor hem, dus een huisje waar hij binnen moet blijven is ook veel veiliger.
Omdat Joop niet kan zien ziet hij natuurlijk niet wat er om hem heen gebeurd en kan hij schrikken bij plotselinge aanrakingen of geluiden. Als u hem dus een aai over zijn bol wil geven zijn wat lieve woordjes al genoeg om kenbaar te maken dat u er bent.
Geeft u deze lieverd een mooie toekomst?

 Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terugstuurt per mail dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. Het is niet mogelijk om de vragenlijst op de site in te vullen, dus deze zullen in een mail geplakt moeten worden. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

 

 

1.       Naam

 

 2.       Adres

 

 3.       Woonplaats

 

 4.       Telefoonnummer

 

 5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

 

 6.       Wat is u gezinssamenstelling?

 

 7.       Heeft u momenteel andere dieren?

 

8.       Werkt u en hoeveel?

 

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

 

10.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht