Bobbi Eden

Omschrijving

I.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie verwijzen we naar de info onder het verhaaltje. Heeft u belangstelling voor dit dier dan vragen we u ons via mail de - in de lijst -  gevraagde informatie info te sturen. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel contact met u op.

Bobbi Eden.... een heel bekende naam in showbizz land. De Echte Bobbi is een veelzijdige dame en directrice van haar eigen bedrijf.  Ook bij onze Bobbi, een prachtige driekleurige poes,  gaat het om een pittige, veelzijdige dame die van wanten weet en graag de touwtjes zelf in haar pootjes houdt.  Uit de gedragstest die "onze" Bobbi heeft gedaan kwam dat ook zij, net als haar menselijke naamgenote, een directeur is. Nog net niet van haar eigen bedrijf maar als het aan haar ligt wordt ze dat wel.
Poes Bobbi is namelijk een dametje met een eigen willetje en dat laat ze ook merken. Al was het maar door een plumeau staart op te zetten, een teken dat mevrouw wat gespannen wordt. Aandacht is prima, maar haar te dicht benaderen is een ongewenste intimiteit en oppakken gaat haar grenzen helemaal over.
Dat zijn zaken die de dame met een tik of een beet met haar tandjes kan bestraffen. Zij bepaalt zelf wanneer ze aandacht komt halen en vleit dan, als de tijd daar rijp voor is,  lekker langs je benen. Bobbi is al met al dus een dame met een eigenzinnig karakter die eigenlijk geen baas zoekt maar een begripvolle vriend die met een glimlach en gepaste afstand van haar fratsen kan genieten.
Daarnaast is het ook belangrijk dat mevrouw aanvullend nog wat  strenge doch rechtvaardige vervolg-opvoeding krijgt.
Ook een dame als Bobbi moet namelijk  leren dat er ook voor haar grenzen zijn. Dat geldt overigens ook voor haar eetlust.
Die mag ook wat begrensd worden.
Andere vierpotige concurrenten of twee-benige kleine wezens (kinderen)  duldt Bobbi niet, dat vraagt te veel van haar invoelend vermogen. Wel zou een tuin of groter buitengebied fijn zijn.... daar leeft deze dame zich namelijk ook graag uit.
Bent u die begripvolle vriend of vriendin  die haar toch de nodige duidelijkheid kan bieden? Neem dan via de mail contact met ons op.

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We doen nu eerst een voorselectie. U vindt daarom hieronder een aantal vragen. We verzoeken u  de gevraagde informatie in een mailbericht aan ons te sturen. (knippen en plakken is een mogelijkheid) Als uw (complete) informatie binnen is wordt uw aanvraag in behandeling genomen. We zullen dan kijken of u een geschikte match bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.  We vragen uw begrip hiervoor. 


1.       Naam 

2.       Adres 

3.       Woonplaats 

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u specifiek dit dier adopteren?

6.       Wat is uw gezinssamenstelling? 

7.       Heeft u momenteel andere dieren? 

8.       Werkt u en hoeveel? 

9.       Kan het dier bij u naar buiten toe?

9.a      Zo ja, gaat het dan om een balkon, tuin en/op buitengebied ?

10.     Heeft u weleens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren? 

11.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 
We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk berichten.

 

 

 

 

 

 

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht