Daniel Radcliffe

Omschrijving

I.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie: zie onder.
Hebt U belangstellinging ? Vul dan de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.

Als u op zoek bent naar een beetje levendigheid in huis, dan stellen wij u graag voor aan deze leukerd.

Daniel Radcliffe is al zwervend gevonden tussen een aantal boerderijen en hij voelde zich niet lekker bij binnenkomst. Gelukkig gaat het beter met hem maar wel heeft hij een chronische niesziekte overgehouden aan zijn zwerftocht.

Wij zoeken dan ook een baasje voor hem die dit geen probleem vindt want Daniel laat zich niet ook niet tegenhouden door zijn snotneus waar regelmatig wat snotjes uit vliegen met een niesbui, want hij geniet volop van het leven.

Actief bezig zijn is 1 van zijn hobby’s en het is een kater die echt de wereld wil gaan ontdekken. Een huis waar hij naar buiten kan is dan ook een must. Een balkon of katten ren is voor Daniel dan ook echt niet voldoende. Knuffelen daar is hij ook dol op, maar wij merken wel dat hij daar niet zo veel geduld voor heeft en al snel weer op ontdekkingstocht wil. Daniel vindt de wereld om zich heen één grote uitdaging.

Een uitdaging die zeker aan alle kanten verkend moet worden. Daar is Daniel dan ook vaak heel druk mee.
Op, onder, achter, voor... Daniel onderzoekt de wereld van alle kanten.

Daniel moet nog wel verder opgevoed worden hier en daar want hij kan ook best ondeugend zijn door te happen. Hij moet dus leren wat de grens is en zoekt dan ook een baasje die hem hiermee gaat helpen. Daarom plaatsen wij hem niet bij kinderen onder de 12 jaar. Ook is hij gek op eten en het zou ons niet verbazen als hij op de kop in de prullenbak zou gaan hangen om te kijken of er nog wat lekkers in ligt.
Samenwonen met katten is geen optie want er is er maar één die de baas wil en kan zijn en dat is Daniel.

Geeft u Daniel een fijne toekomst waar hij kan genieten van de aandacht, naar buiten kan en neemt u zijn chronische niesziekte voor lief dan is deze knapperd op zoek naar u.


Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We doen nu eerst een voorselectie. U vindt daarom hieronder een aantal vragen. We verzoeken u  de gevraagde informatie in een mailbericht aan ons te sturen. (knippen en plakken is een mogelijkheid) Als uw (complete) informatie binnen is wordt uw aanvraag in behandeling genomen. We zullen dan kijken of u een geschikte match bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.  We vragen uw begrip hiervoor. 


1.       Naam 

2.       Adres 

3.       Woonplaats 

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u specifiek dit dier adopteren?

6.       Wat is uw gezinssamenstelling? 

7.       Heeft u momenteel andere dieren? 

8.       Werkt u en hoeveel? 

9.       Kan het dier bij u naar buiten toe?

9.a      Zo ja, gaat het dan om een balkon, tuin en/of buitengebied ?

10.     Heeft u weleens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren? 

11.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?


We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk berichten.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht