Juvat

Omschrijving

Nu met een filmpje!

I.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.


Onze Juvat is charmant, energiek en een prachtige rood witte kater. Juvat is een multitalent met veel energie. Hij komt ook als "Uitslover" uit de gedragstest. Een "uitslover"kat vindt de wereld om zich heen één grote uitdaging. Deze uitdaging zoekt Juvat graag op en staat open voor contact. Juvat is altijd hard aan het miauwem en lijkt in eerste instantie een gezellige en vriendelijke kat. Juvat kan echter wel erg opdringerig zijn en hij kan moeilijk reageren op afwijzing. Juvat wordt niet graag het zwijgen opgelegd en hij kan zijn frustratie pittig verwerken. Hier moet hij geduldig gebegeleid in worden anders kan hij wat opvliegend reageren. Verder moet hij van veel energie af komen door lekker naar buiten te gaan en geestelijk uitgedaagd worden. Met andere dieren kan Juvat niet goed samen en daarom plaatsen we hem ook alleen. Gezien zijn karakter en energie denken we dat een huisje met kinderen onder 12 jaar niet verstandig is. Voelt u zich aangesproken door de beschrijving van Juvat en wilt u de tijd en aandacht besteden aan het begeleiding van zijn karakter. Neem dan via de mail contact met ons op (zie onder) 

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We doen nu eerst een voorselectie. U vindt daarom hieronder een aantal vragen. We verzoeken u  de gevraagde informatie in een mailbericht aan ons te sturen. (knippen en plakken is een mogelijkheid) Als uw (complete) informatie binnen is wordt uw aanvraag in behandeling genomen. We zullen dan kijken of u een geschikte match bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.  We vragen uw begrip hiervoor. 


1.       Naam 

2.       Adres 

3.       Woonplaats 

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u specifiek dit dier adopteren?

6.       Staat u open voor katten-training door een katten-gedragsdeskundige voor dit dier ?

6.       Wat is uw gezinssamenstelling? 

7.       Heeft u momenteel andere dieren? 

8.       Werkt u en hoeveel? 

9.       Kan het dier bij u naar buiten toe?

9.a      Zo ja, gaat het dan om een balkon, tuin en/op buitengebied ?

10.     Heeft u weleens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren? 

11.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 
We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk berichten.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht