Kees

Omschrijving

I.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie verwijzen we naar de info onder het verhaaltje. Heeft u belangstelling voor dit dier dan vragen  we u de vragenlijst onderaan de tekst in te vullen. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel contact met u op.

Kees de Kater woont sinds kort bij ons. Er is afstand van hem gedaan omdat zijn baasjes hem niet meer de aandacht konden geven die Kees van ze vroeg. Kees is namelijk best wel aan de drukke kant en heeft zo zijn eigen (mensen) voorkeuren. Kees is een jonge puberkat die nog moet leren dat de mens niet altijd de bediende van de kat is. In het asiel is meneertje wat gestrest maar dat is eigenlijk wel logisch: de situatie is natuurlijk ook niet vergelijkbaar met thuis. Kees is nog een vrij jonge spring in het veld die heel erg graag zijn gang gaat en waarschuwt  als hij vindt dat zijn grenzen overschreden worden.  Wel speelt hij graag (met zijn baas) en blijft hij keurig bij een balletje wachten als dat  spelletje met hem gespeeld wordt. Ook kan hij zich prima alleen vermaken. Kees kan eventueel wel bij kinderen vanaf 12 jaar. Wel heeft Kees graag het rijk alleen, dus zonder andere honden en katten. Wel is het een aanrader om Kees, nadat hij gewend is, de ruimte te geven naar buiten te gaan zodat hij daar zijn kunsten ook kan vertonen en zijn energie kwijt kan.
Bent u degene die wel heil ziet in het opvoeden van een jonge puber-katermans ? Neem dan via de mail contact met ons op en wij zorgen dat Kees keurig klaar zit.

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We doen nu eerst een voorselectie. U vindt daarom hieronder een aantal vragen. We verzoeken u  de gevraagde informatie in een mailbericht aan ons te sturen. (knippen en plakken is een mogelijkheid) Als uw (complete) informatie binnen is wordt uw aanvraag in behandeling genomen. We zullen dan kijken of u een geschikte match bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.  We vragen uw begrip hiervoor. 


1.       Naam 

2.       Adres 

3.       Woonplaats 

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u specifiek dit dier adopteren?

6.       Wat is uw gezinssamenstelling? 

7.       Heeft u momenteel andere dieren? 

8.       Werkt u en hoeveel? 

9.       Kan het dier bij u naar buiten toe?

9.a      Zo ja, gaat het dan om een balkon, tuin en/op buitengebied ?

10.     Heeft u weleens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren? 

11.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 
We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk berichten.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht