Sandra Bullock

Omschrijving

I.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie verwijzen we naar de info onder het verhaaltje. Heeft u belangstelling voor dit dier dan vragen  we u de vragenlijst onderaan de tekst in te vullen. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel contact met u op.

Een 1e klas actrice in heel spannende films. Wat onze Sandra, een mooie zwart witte poes van 8 jaar, met de actrice deelt is haar aanwezigheid. Want aanwezig is Sandra zeker. Maar dat moet, zowel als actrice als poes, natuurlijk ook wel. Anders krijg je nooit een mooie rol. En poes Sandra wil heel graag een prachtige rol als huiskat. Sandra is bij ons binnengekomen als zwerver dus van haar achtergrond weten we niet veel.
Ze laat zich hier steeds van haar beste kant zien: aanwezig, lief en knuffelig. Eigenschappen die veel mensen in een poes of kat zoeken. Ook denken we dat ze prima met kinderen samen zou kunnen leven. Ze heeft het rijk wat soortgenoten betreft waarschijnlijk het liefst alleen. Zoals elke actrice flaneert Sandra ook wel graag op de rode loper, met andere woorden: ze wil wel graag naar buiten om zich ook daar van alle kanten te laten bewonderen.

Wilt u deze actrice auditie laten doen voor die begeerde rol als huiskat? Neem dan via de mail contact met ons op

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We doen nu eerst een voorselectie. U vindt daarom hieronder een aantal vragen. We verzoeken u  de gevraagde informatie in een mailbericht aan ons te sturen. (knippen en plakken is een mogelijkheid) Als uw (complete) informatie binnen is wordt uw aanvraag in behandeling genomen. We zullen dan kijken of u een geschikte match bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.  We vragen uw begrip hiervoor. 


1.       Naam 

2.       Adres 

3.       Woonplaats 

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u specifiek dit dier adopteren?

6.       Wat is uw gezinssamenstelling? 

7.       Heeft u momenteel andere dieren? 

8.       Werkt u en hoeveel? 

9.       Kan het dier bij u naar buiten toe?

9.a      Zo ja, gaat het dan om een balkon, tuin en/op buitengebied ?

10.     Heeft u weleens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren? 

11.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 
We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk berichten.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht