Stripe

Omschrijving

ASIEL WERKT OP AFSPRAAK
In de afgelopen periode heeft het asiel op afspraak gewerkt. We merkten dat deze manier van werken veel meer rust geeft voor de dieren én dat de kans op een goede match sterk vergroot wordt. Het komt de zorgvuldigheid zowel naar de dieren als naar de toekomstige baasjes alleen maar ten goede. Daarom is besloten deze manier van werken te handhaven. Onder de tekst over het dier kunt u lezen hoe u kunt reageren.

Stripe is de bijna 2 jarige broer van Scream. Waar Scream het wel prima met de mensen vinden kan is Stripe wat afwachtender.
Het kan wel even duren voordat dit verlegen kereltje zover is dat hij uit zijn schulp durft te kruipen.  Maar het is belangrijk dat hij die tijd krijgt want alleen dan kan zijn vertrouwen gewonnen worden. En dat vertrouwen in de mensheid heeft Stripe echt nodig om de wat afwachtende maar vriendelijke kater te worden die hij - in aanleg - waarschijnlijk is. We denken dat het voor Stripe beter is om in een rustig huisje zonder te veel prikkels van andere dieren en kinderen te gaan wonen. Daar zal hij zich, volgens ons, het meest op zijn plek voelen.   Wie durft het  avontuur met dit aandoenlijke mannetje aan ? 

 U vindt hieronder een aantal vragen. We verzoeken u  de gevraagde informatie in een mailbericht aan ons te sturen. (knippen en plakken is een mogelijkheid) Als uw (complete) informatie binnen is wordt uw aanvraag in behandeling genomen. We zullen dan kijken of u een geschikte match bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting.

1.       Naam 

2.       Adres 

3.       Woonplaats 

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u specifiek dit dier adopteren?

6.       Wat is uw gezinssamenstelling? 

7.       Heeft u momenteel andere dieren? 

8.       Werkt u en hoeveel? 

9.       Kan het dier bij u naar buiten toe?

9.a      Zo ja, gaat het dan om een balkon, tuin en/op buitengebied ?

10.     Heeft u weleens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren? 

11.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht