Kitten Moreno (Irene)

Omschrijving

Hallo, ik willen mij even voorstellen. Ik ben Moreno. (geb.datum 7 juni 2021)
Samen met mijn broertjes zit ik in een gastgezin in Apeldoorn.

We zijn geboren in het wild, gevangen met een vangkooi en meegenomen naar het asiel. Dat was even schrikken. Na een paar dagen gingen we naar ons gastgezin. Daar kregen we een spoedcursus socialiseren. We waren nog geen mensen, handen en huiselijke geluiden gewend. Wat was dat eng in het begin. Beetje bij beetje leren we nu hoe het is om bij mensen te wonen en wat liefde ontvangen betekent.

Ik ben nu op een leeftijd gekomen dat het tijd wordt dat ik een eigen huisje ga vinden. Waar iemand mij verder helpt om de dingen te leren waar mijn gastgezin aan begonnen is. Met veel liefde en geduld, word ik vast een lieve sociale kat.

Mijn eigenschappen zijn: bang, voorzichtig, nieuwsgierig en speels. Vooral met mijn broertjes. Ik ben nog niet handtam. Maar mijn gastgezin verwacht dat als mijn broers en ik elk apart een plekje vinden, we steeds meer naar de mensen toe gaan komen.

Dus wie heeft er tijd en geduld om mij uit te laten groeien tot een mooie sociale schat van een kat?

 
Dit kitten zit in een gastgezin. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator Irene Blok 06-57764506

De kosten van een kitten zijn 155 euro. Dit is inclusief de eerste 2 inentingen, chip en castratie/sterilisatie. Mits dit bij de dierenarts van het asiel gebeurt. Houdt u hier rekening mee als u verder weg van Apeldoorn woont.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht