Danielle Panabaker

Omschrijving

ASIEL WERKT OP AFSPRAAK
In de afgelopen periode heeft het asiel op afspraak gewerkt. We merkten dat deze manier van werken veel meer rust geeft voor de dieren én dat de kans op een goede match sterk vergroot wordt. Het komt de zorgvuldigheid zowel naar de dieren als naar de toekomstige baasjes alleen maar ten goede. Daarom is besloten deze manier van werken te handhaven. Onder de tekst over het dier kunt u lezen hoe u kunt reageren.

Mevrouw Danielle Panabaker is een tikkeltje arrogante, volwassen, cypers witte poes van 12 jaar.
De dame is vernoemd naar een bekende Amerikaanse actrice en daar word je, als poezenmevrouw, natuurlijk ook best een beetje arrogant van. Bovendien is Danielle de Poezenmevrouw ook net zo knap als haar acterende naamgenote. Kijkt u maar eens goed naar de foto’s…
Zoals alle katten is ook Danielle getest….. het is dat er geen testresultaat Actrice is anders had ze dat resultaat zeker behaald. Nu is haar testresultaat: Directeur. En eigenlijk omschrijft dat deze dame wel goed.  Ze wil best komen kijken als er iets nieuws te beleven valt, laat al miauwend ook wel weten wat ze ervan vindt maar geeft ook haar eigen grenzen wel aan. Terwijl ze opgepakt werd, wat ze toestond, vond ze het wel nodig om even te blazen naar de katten-buurvrouw: haar manier om even te laten weten dat ze de ruimte is binnengekomen en privacy wenst. We denken dan ook dat Danielle het beste tot haar rechtkomt in een rustig huisje, zonder andere katten of kinderen maar met een tuin of mogelijkheid om buiten te paraderen.  Al met al is Danielle een prachtige dame met een sterke persoonlijkheid die, als u haar stijl en karaktereigenschappen waardeert, een hele prettige huisgenote zal zijn.  Stelt u wel prijs op directrice/actrice in uw huis? Stuurt u dan uw reactie via mail naar het asiel. Dan leggen wij e.e.a. aan Danielle voor.

U vindt hieronder een aantal vragen. We verzoeken u  de gevraagde informatie in een mailbericht aan ons te sturen. (knippen en plakken is een mogelijkheid) Als uw (complete) informatie binnen is wordt uw aanvraag in behandeling genomen. We zullen dan kijken of u een geschikte match bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. 

1.       Naam 

2.       Adres 

3.       Woonplaats 

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u specifiek dit dier adopteren?

6.       Wat is uw gezinssamenstelling? 

7.       Heeft u momenteel andere dieren? 

8.       Werkt u en hoeveel? 

9.       Kan het dier bij u naar buiten toe?

9.a      Zo ja, gaat het dan om een balkon, tuin en/op buitengebied ?

10.     Heeft u weleens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren? 

11.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht