Gizmo

Omschrijving

ASIEL WERKT OP AFSPRAAK
In de afgelopen periode heeft het asiel op afspraak gewerkt. We merkten dat deze manier van werken veel meer rust geeft voor de dieren én dat de kans op een goede match sterk vergroot wordt. Het komt de zorgvuldigheid zowel naar de dieren als naar de toekomstige baasjes alleen maar ten goede. Daarom is besloten deze manier van werken te handhaven. Onder de tekst over het dier kunt u lezen hoe u kunt reageren.

Gizmo, de prachtige gemarmerd bruine,11 jarige, kater is samen met zijn broer Timo, door afstand bij ons binnen gekomen.
Zoals al bij Timo geschreven, lijken ze hier wel wat op de twee mopperende seniore mannetjes uit Sesamstraat. Gizmo ziet de zon wel schijnen. Wennen is het natuurlijk wel, hier in de opvang. Gizmo vind ieder contact met mensen ook nog enorm spannend. Ook voor hem is het belangrijk dat hij snel een nieuw baasje vindt met wie hij weer een vertrouwensband op kan bouwen.
Dat wil hij graag maar hij zal er tijd voor nodig hebben. Wat Gizmo geweldig vindt is zich kunnen verstoppen in tassen en dozen. Hij kan dan zich daar best lang in verstoppen: lekker rustig natuurlijk !  Vervolgens kan hij dan als een duveltje uit dat doosje weer te voorschijn komen. Buiten komt hij ook  graag, dat doet hem goed. Als het kouder wordt ligt meneer wel graag binnen. (maar dat geldt voor mensen ook).  Ook voor Gizmo is het zo dat hij een baasje zoekt waar hij de tijd en ruimte krijgt om weer dat speciale Hier Hoor Ik Thuisgevoel te krijgen.  Dat meneer wat ouder is en ook zijn eigen grenzen aan zal geven is logisch. Dat is het recht van elke oudere. We denken dat ook Gizmo, op dit moment, het snelst en best weer kan aarden in een rustig thuis zonder andere katten, honden of kinderen (jonger dan 12). Hij zal dan, misschien vanuit een oude doos, rustig de nieuwe omgeving (en baas) gaan verkennen en zich, na verloop van tijd, vast weer prima thuis gaan voelen.
Bent u diegene die Gizmo die kans en dat nieuwe thuis wil bieden ?
Stuur ons dan een mail (zie onder) 

U vindt hieronder een aantal vragen. We verzoeken u  de gevraagde informatie in een mailbericht aan ons te sturen. (knippen en plakken is een mogelijkheid) Als uw (complete) informatie binnen is wordt uw aanvraag in behandeling genomen. We zullen dan kijken of u een geschikte match bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. 

1.       Naam 

2.       Adres 

3.       Woonplaats 

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u specifiek dit dier adopteren?

6.       Wat is uw gezinssamenstelling? 

7.       Heeft u momenteel andere dieren? 

8.       Werkt u en hoeveel? 

9.       Kan het dier bij u naar buiten toe?

9.a      Zo ja, gaat het dan om een balkon, tuin en/op buitengebied ?

10.     Heeft u weleens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren? 

11.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht