Lee Jung-jae

Omschrijving

ASIEL WERKT OP AFSPRAAK
In de afgelopen periode heeft het asiel op afspraak gewerkt. We merkten dat deze manier van werken veel meer rust geeft voor de dieren én dat de kans op een goede match sterk vergroot wordt. Het komt de zorgvuldigheid zowel naar de dieren als naar de toekomstige baasjes alleen maar ten goede. Daarom is besloten deze manier van werken te handhaven. Onder de tekst over het dier kunt u lezen hoe u kunt reageren.

Deze 8 jarige, rood-witte, vondeling kater is heeft de naam Lee Jung-jae (spreek uit: Lie Jung Tjae) mee gekregen. Net als de acteur speelde ook deze kater graag verstoppertje. Maar uiteindelijk is hij toch gevonden en naar ons asiel gebracht. Van hieruit gaan we natuurlijk op zoek naar een hoofdrol voor hem in zijn eigen film.  In die film mag u natuurlijk óók een grote rol spelen:
De rol van Nieuwe Baas. Wat en wie  we voor deze baas-rol vragen is iemand die begrip heeft voor een verstoppertje spelend katertje. Een katertje dat, omdat hij zo verlegen is, het liefst nog even achter zijn kattenhuisje blijft zitten en nog overtuigd moet worden van zijn eigen talenten en de goedheid van zijn baas. Kriebelen op zijn koppie vindt dit jongetje al wel heel fijn en dat is een prima startpunt voor de ontwikkeling van een goede vertrouwensband tussen Lee Jung en u, als baas. Met een beetje rust en geduld zult u dit jongetje kunnen leren een trotse jonge kater te worden waar u, zowel als het katertje zelf, veel plezier aan kunnen beleven.
Natuurlijk kunt u van die lessen, als u dat zou willen, een prachtige filmpje  maken met u beiden in de hoofdrol.
Katten en kinderen kunnen figureren en ook buitenopnames zal Lee, nadat hij onder uw leiding in de rol van trotse kater is gegroeid, zeker waarderen.  Wilt u Lee laten schitteren in zijn uw beider film?
Stuur ons dan een mail. 

U vindt hier een aantal vragen. We verzoeken u  de gevraagde informatie in een mailbericht aan ons te sturen. (knippen en plakken is een mogelijkheid) Als uw (complete) informatie binnen is wordt uw aanvraag in behandeling genomen. We zullen dan kijken of u een geschikte match bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting.  


1.       Naam 

2.       Adres 

3.       Woonplaats 

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u specifiek dit dier adopteren?

6.       Wat is uw gezinssamenstelling? 

7.       Heeft u momenteel andere dieren? 

8.       Werkt u en hoeveel? 

9.       Kan het dier bij u naar buiten toe?

9.a      Zo ja, gaat het dan om een balkon, tuin en/op buitengebied ?

10.     Heeft u weleens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren? 

11.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht