Chandra West

Omschrijving

KENNNIS MAKEN ? HET ASIEL WERKT OP AFSPRAAK
Als u belangstelling heeft voor dit dier kunt u uw gegevens (zie onder) via de mail doorgeven aan ons. Wij nemen dan contact met u op.

Met de fantastische eigenschappen, die onze 7 jarige Chandra heeft,  zijn er natuurlijk veel carriéremogelijkheden voor zo'n mooie dame. Haar naamgenote, de Canadese Chandra West, werd een succesvol actrice. Maar de enige carriére die deze Nederlandse  Chandra graag wil is die van gewenste huiskat.

Het is aan u om te beoordelen of zij de juiste kwaliteiten bezit om die carriére bij u te starten:
Deze bijzondere blauw/witte,      jarige poezendame  is de vriendelijkheid zelve en valt eigenlijk in de categorie Wie-wil-nu-niet-zo'n-kat...  De lieverd gaat graag gezellig een intelligente miauw-dialoog met u aan, knuffelt u als u (en zij!) daar behoefte aan heeft, is slim en onderzoekend... houdt van kinderen en andere katten (die haar óók aardig vinden) én gaat af en toe graag naar buiten. (maar een tuintje is genoeg).

Poes Chandra is als vondelinge bij ons binnengekomen en gelukig heeft haar (korte?) zwerversbestaan haar vriendelijke en onderzoekende persoonlijkheid niet beinvloed.
Dat is voor haar en voor u, als toekomstig baasje, natuurlijk heel fijn want daardoor kan ze al heel snel een geweldig poezenmaatje voor u worden.
Ziet u Chandra wel bij u haar zo gewenste huiskat-carriere starten ?  Laat ons dat dan via de mail (zie onder) weten! 

U vindt hier een aantal vragen. We verzoeken u  de gevraagde informatie in een mailbericht aan ons te sturen. (knippen en plakken is een mogelijkheid) Als uw (complete) informatie binnen is wordt uw aanvraag in behandeling genomen. We zullen dan kijken of u een geschikte match bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting.  


1.       Naam 

2.       Adres 

3.       Woonplaats 

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u specifiek dit dier adopteren?

6.       Wat is uw gezinssamenstelling? 

7.       Heeft u momenteel andere dieren? 

8.       Werkt u en hoeveel? 

9.       Kan het dier bij u naar buiten toe?

9.a      Zo ja, gaat het dan om een balkon, tuin en/op buitengebied ?

10.     Heeft u weleens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren? 

11.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht