Gal Gadot

Omschrijving

KENNNIS MAKEN ? HET ASIEL WERKT OP AFSPRAAK
Als u belangstelling heeft voor dit dier kunt u uw gegevens (zie onder) via de mail doorgeven aan ons. Wij nemen dan contact met u op.
Als er “gereserveerd” of “ik heb baas” bij de foto van het dier staat heeft reageren geen zin meer: Er staat dan al een kennismaking met een nieuw baasje gepland en/of het dier heeft inmiddels een baasje gevonden.

Onze 6 jarige poes Gal Gadot, heeft haar naam te danken aan de actrice die Wonder Woman speelt  En een Wonder Woman is ze, deze wit/zwarte dame. Ze heeft enerzijds de eigenschappen die nodig zijn om een stijvolle poezen Woman te zijn: een eigen persoonlijkheid, een bééétje verlegen, lief, aanhankelijk & parmantig.

Het omgekeerde Wonder zit er in dat ze ook een andere kant heeft: Een kattenkenner ziet die kant al naar boven komen aan Gal's oogopslag, zo één van : "Ik ga mijn Gal spuwen... aan de kant !"  Die ervaren kattenkenner weet dan: Geef de dame maar even de ruimte.... dan komt het wel goed.  Haar opgezette staart is al een indicatie dat ons Wondertje gestresst is daarbij kan ze dan ook nog hard gaan miauwen. Haar eens even lekker over haar staart aaien is (dan) absoluut geen goed idee. Maar ook zonder deze signalen kan het knopje omgaan en moet je aan die oogopslag genoeg hebben.

De beste plek voor deze veelzijdige Wonderwoman is, naar wij denken, een rustig huis bij een ervaren baasje die haar wat verlegen maar liefdevolle persoonlijkheidje kan waarderen en stimuleren én die genoeg heeft aan die Gal Oogopslag om te weten "nu even niet". 
Vanwege haar karaktertje is het niet verstandig om Galletje bij kleine kinderen te plaatsen en andere katten roepen ook teveel stress op, dus dat is (ook) niet verstandig.
Bent u dat baasje dat goed weet om te gaan met een parmantige, aanhankelijke, lieve dame en die feilloos "nu even niet " momenten kan signaleren? Neem dan contact met ons op (zie onder) en wij kijken of we een ontmoeting met deze bijzondere dame kunnen arrangeren. 

U vindt hier een aantal vragen. We verzoeken u  de gevraagde informatie in een mailbericht aan ons te sturen. (knippen en plakken is een mogelijkheid) Als uw (complete) informatie binnen is wordt uw aanvraag in behandeling genomen. We zullen dan kijken of u een geschikte match bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting.  

1.      Voorletters

2.      Achternaam

3.      Straat en huisnummer

4.      Postcode

5.      Woonplaats

6.      Telefoonnummer

7.      2e telefoonnummer

8.      Emailadres

9.      Waarom wilt u specifiek dit dier adopteren ?

10.   Wat is uw gezinssamenstelling ?

11.   Werkt u en hoeveel ?

12.   Kan het dier bij u naar buiten toe ?

13.   Zo ja, gaat het dan om een balkon, tuin en/of buitengebied ?

14.   Heeft u weleens eerder dieren gehad ? Zo ja, welke dieren ?

15.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting ?

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht