Orson Welles

Omschrijving

KENNNIS MAKEN ? HET ASIEL WERKT OP AFSPRAAK
Als u belangstelling heeft voor dit dier kunt u uw gegevens (zie onder) via de mail doorgeven aan ons. Wij nemen dan contact met u op.
Als er “gereserveerd” of “ik heb baas” bij de foto van het dier staat heeft reageren geen zin meer:er staat dan al een kennismaking met een nieuw baasje gepland en/of het dier heeft inmiddels een baasje gevonden.

Ja, Orson Welles... een Amerikaan die de Amerikanen de schrik van hun leven bezorgde. Maar onze Orson, een 8 jarige zwart witte kater doet dat niet hoor.
OK, hij was een zwerver en dan schrok er wel eens iemand als hij ineens opdook maar verder heeft hij nog nooit iets schrikbarends gedaan en dat heeft hij ook niet op z'n programma staan.
Omdat de heer Orson als zwerver is binnengekomen weten we niets over zijn achtergrond. Hier laat hij zich kennen als een charmante, aanwezige kater. 
Niet dat er iets kwaads in hem zit, dat niet. Maar enig"ben ik in beeld" gedrag is hem niet vreemd: deze kerel krijgt graag aandacht en die deelt hij echt niet met andere katten. Met kinderen van 6 jaar of ouder verwachten we dat Orson wel samen kan leven. Die zijn van zijn "niveau" en begrijpen hem vast en zeker. Een kerel als Orson wil, nadat hij gewend is aan zijn nieuwe baasjes en onderkomen, ook wel erg graag de buurt verkennen. (Een tuin alleen is waarschijnlijk niet genoeg voor onze Orson). Niet om de buurtkatten de schrik van hun leven te bezorgen... neeeeeee, hij heeft alleen de naam van die acteur, niet de eigenschappen. Wilt u deze echte Kerel een fijn thuis met een fraaie buitenstruin gelegenheid bezorgen?  Laat dat ons dat dan weten!  (zie onder)

U vindt hier een aantal vragen. We verzoeken u  de gevraagde informatie in een mailbericht aan ons te sturen. (knippen en plakken is een mogelijkheid) Als uw (complete) informatie binnen is wordt uw aanvraag in behandeling genomen. We zullen dan kijken of u een geschikte match bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting.  

1.      Voorletters

2.      Achternaam

3.      Straat en huisnummer

4.      Postcode

5.      Woonplaats

6.      Telefoonnummer

7.      2e telefoonnummer

8.      Emailadres

9.      Waarom wilt u specifiek dit dier adopteren ?

10.   Wat is uw gezinssamenstelling ?

11.   Werkt u en hoeveel ?

12.   Kan het dier bij u naar buiten toe ?

13.   Zo ja, gaat het dan om een balkon, tuin en/of buitengebied ?

14.   Heeft u weleens eerder dieren gehad ? Zo ja, welke dieren ?

15.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting ?

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht