Boem

Omschrijving

BINNENKORT PLAATSBAAR

KENNNIS MAKEN ? HET ASIEL WERKT OP AFSPRAAK

Als u belangstelling heeft voor dit dier kunt u uw gegevens (zie onder) via de mail doorgeven aan ons. Wij nemen dan contact met u op.
Als er “gereserveerd” of “ik heb baas” bij de foto van het dier staat heeft reageren geen zin meer.Er staat dan al een kennismaking met een nieuw baasje gepland en/of het dier heeft inmiddels een baasje gevonden.

BOEM!!! Daar was ie dan... deze grote, 9 jarige, mooie kater. Hij heeft zijn naam te danken aan de enorme vuurwerkknal die er, in één van de wijken achter onze opvang, klonk tijdens zijn binnenkomst. En BOEM maakt zijn naam waar: het is een oudere heer die graag - boem - in de aandacht staat. Volgens zijn verzorgers is hij "superleuk" maar geen volgzaam schootkatertje. Wel komt hij een lekkere knuffel halen en strijkt hij zachtjes langs uw benen. Een charmante vleier is hij dus wel en dan wilt hij ook graag geaaid worden. Ook een kletser, hij praat de hele dag door en niet te zachtjes. Als oudere kater heb je natuurlijk ook veel verhalen te vertellen over al die avonturen die je al beleefd hebt. En of hij nu wel of niet verstaan wordt, het maakt Boem niet uit.  Hij moet, als het ware, gewoon zijn verhaal kwijt. Hoewel deze kerel nu nog aan de slanke kant is, kan eten (en de hoeveelheid daarvan) in de toekomst wel een aandachtspuntje worden. Te weinig is natuurlijk niet goed maar te véél ook niet. Boem zal met zijn nieuwe huisgenoten/baas  een gezond voedingspatroon moeten samenstellen. (niet te veel, en niet te weinig). 
Uit zijn gedragstest kwam meneer Boem als Uitslover: een kat die graag aandacht wil en daar ook moeite voor doet.  Dat verbaasde ons helemaal niet. 
Dat hij het liefst zelf bepaalt aan wie en hoe hij die aandacht geeft én vraagt, hoort ook bij een Uitslover. We denken dat hij misschien wel met andere katten, die hem zijn aandacht gunnen, wil samen wonen en mensenkinderen van 6 jaar of ouder kunnen ook best maatjes met hem worden. Boem wil ook nog wel graag af en toe buiten "knallen", dus die mogelijkheid is een eis die deze charmante heer wel aan zijn toekomstige behuizing stelt. Lijkt het u ook wel gezellig om uw avonturen en verhalen te delen met Boem terwijl hij met gespitste oortjes naar u luistert? Stuur ons dan een berichtje (zie onder) en wij kletsen even met hem. 

U vindt hier een aantal vragen. We verzoeken u  de gevraagde informatie in een mailbericht aan ons te sturen. (knippen en plakken is een mogelijkheid) Als uw (complete) informatie binnen is wordt uw aanvraag in behandeling genomen. We zullen dan kijken of u een geschikte match bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting.  

1.      Voorletters

2.      Achternaam

3.      Straat en huisnummer

4.      Postcode

5.      Woonplaats

6.      Telefoonnummer

7.      2e telefoonnummer

8.      Emailadres

9.      Waarom wilt u specifiek dit dier adopteren ?

10.   Wat is uw gezinssamenstelling ?

11.   Werkt u en hoeveel ?

12.   Kan het dier bij u naar buiten toe ?

13.   Zo ja, gaat het dan om een balkon, tuin en/of buitengebied ?

14.   Heeft u weleens eerder dieren gehad ? Zo ja, welke dieren ?

15.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting ?

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht