Kitten Toke 1124530

Omschrijving

TWEELING UIT GASTGEZIN ZOEKT RUSTIG HUISJE

Dit  dappere tweetal wordt samen geplaatst. Daarom vindt u hieronder het verhaal dat namens het jongetje van het stel over hen beiden geschreven is door hun "pleegmoeder".

Wij, kittens met rugnummers 1124528 en 1124530, zijn broer en zus en zijn ongeveer 4,5 maand oud.
Wat waren wij bang toen we binnenkwamen bij ons gastgezin!
We wisten echt niks van een leven in huis, wat mensen zijn en daardoor hebben we de eerste periode in een bench doorgebracht zodat we een beetje konden wennen aan al die nieuwigheden.
Vanuit de bench hebben we steeds meer geleerd. We hebben leren spelen met hengeltjes, lieten ons paaien met lekkere hapjes en hierdoor werden we wat toegankelijker. We merkten dat we niet meer om alles hoefden te blazen en uit te vallen. Nu zijn we al zover dat we los in de kittenkamer mogen lopen bij het gastgezin.
Dat is leuk, en ik, de zwart witte kater, vind het eigenlijk heel fijn om geaaid te worden. Mijn zusje vindt dat echt nog spannend en vlucht nu nog liever weg. Maar ik denk dat ze er ook wel aan gaat wennen. Ik, haar grote broer, laat het haar namelijk zien en mij vertrouwt ze zeker.

We willen natuurlijk nog verder doorgroeien in dit proces.
Dat mogen we ergens anders, bij een fijne, aardige baas met ruimte, gaan doen.
En, hoewel we dat allebei heel spannend vinden, verheugen we ons daar ook op.
Maar we hebben wel een aantal wensen (eigenlijk eisen :-):
We willen dit graag samen doen ergens waar er veel tijd, rust en geduld is. Kinderen kennen we niet en is voor nu echt een stap te ver. Het zal prettig zijn als we eerst in een aparte kamer mogen wennen zodat we niet de kans krijgen ons te verstoppen. En, als laatste, willen we natuurlijk ook graag een nieuwe mooie naam die bij ons past.
Wie oh wie is degene die de tijd, het geduld en de energie (en misschien al wel de ervaring) heeft om ons verder te helpen op onze weg naar Volwassen Katten ? 

Als u dat bent wilt u dan alstublieft contact opnemen met:

Kittencoordinatrice Toke van Gogh
Telefoonnummer 06 - 20671903

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht