Blacky

Omschrijving

Blacky is een lieve ram en mag vanaf 16 Februari as. gaan daten met een lieve voedster. Blacky is als afstand in ons asiel binnengekomen maar zijn leeftijd is moeilijk in te schatten. Blacky is een vrolijk konijntje, die altijd lekker los in huis heeft mogen huppelen. Hij vind het ook heerlijk om op schoot te kroelen. We zoeken een leuke voedster voor Blacky, maar vanuit het asiel kunnen we ook kijken of wij een geschikte partner voor hem hebben. Blacky is wel een binnenkonijn, dus kan pas na de winter met een vriendinnetje buiten geplaatst worden.

Heeft u een lieve voedster thuis, die op zoek is naar een lieve gecastreerde ram, dan horen wij graag van u.
Verder vragen we een groot binnenverblijf voor de konijnen. Wij plaatsen konijnen alleen op afspraak. Dit i.v.m de tijdsduur wat het koppelen in beslag neemt. Blacky is geënt voor Myx. en VHS en RHD2.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij het konijn? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel. 
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30 en zaterdag van 10.00-16.00, via telefoonnummer 055-5068600.

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 055-5068600
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht