Bella

Omschrijving

Bella is een mooie voedster van 10 maanden oud en is als afstandskonijn in ons asiel binnengekomen. Bella zat altijd binnen in huis en mocht af en toe ook los in huis lopen, ze is alleen niet zindelijk en gaat ook wel aan snoertjes knabbelen. Ze houdt niet van oppakken en heeft ook last van voernijd, dit is al minder geworden doordat ze een maatje heeft gevonden.
Wipstaart is een 9 maanden oude ram en in het asiel gekomen, omdat hij niet samen kon met z'n broertje. Hij houdt van knuffelen, maar niet van oppakken. Daarnaast zat hij altijd buiten.
Wipstaart en Bella zijn in het asiel gekoppeld en kunnen het heel goed met elkaar vinden, daarom plaatsen wij ze dan ook als een stelletje.

Bent u op zoek naar een leuk stelletje, dan horen wij graag van u.
Verder vragen we een groot binnen- of buitenverblijf voor de konijnen.  Bella en Wipstaart zijn beiden geënt voor Myx. en VHS en RHD2.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de konijnen? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel. 
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30 en zaterdag van 10.00-16.00, via telefoonnummer 055-5068600.

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 055-5068600
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht