Caress

Omschrijving

Caress was een groot zorgenkindje van het asiel. Hij kwam binnen met een groot abces op zijn rug, waarschijnlijk door een beet van een ander konijn/dier. Hij is hier geopereerd en met liefde en zorg behandeld en ondertussen huppeld hij weer vrolijk rond en is er klaar voor om met een lieve voedster te gaan daten. We kunnen ook vanuit het asiel kijken of we een geschikte partner voor hem hebben. Caress is erg aanhankelijk en komt graag bij je voor een knuffel. Hij is dol op groente en brokjes.

Heeft u een lieve  voedster thuis, die op zoek is naar een lieve gecastreerde ram, dan horen we graag van u.
Verder vragen we een groot binnen- of buitenverblijf voor de konijnen. Wij plaatsen konijnen alleen op afspraak. Dit i.v.m de tijdsduur wat het koppelen in beslag neemt. 
Caress is geënt voor Myx. en VHS en RDH2.
 
Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij het konijn? Neem dan eerst contact op met het asiel, Caress zit namelijk nog gezellig in het gastgezin, voor de koppeling kunnen we dan een afspraak maken zodat hij in het asiel zit.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30 en zaterdag van 10.00-16.00, via telefoonnummer 088 811 3650.

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht