Puck

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.

Puck is een leuke Vlaamse reus voedster die als afstand in het asiel is binnengekomen.  Ze heeft hier in het asiel een nestje gekregen met 2 mooie jongen, deze moet ze eerst nog opvoeden en mag vanaf 1 Juli as. gaan koppelen met een gecastreerde ram, maar vanuit het asiel kunnen we ook kijken of wij een geschikte partner voor haar hebben. Puck is erg lief maar wil soms wat mopperen wanneer je met voer bij haar komt en wil dan nog wel eens met haar pootjes krabben, vanwege deze reden is misschien minder geschikt voor kinderen. 
Heeft u een  gecastreerde ram thuis, die op zoek is naar een leuke voedster, dan horen wij graag van u.

Wij plaatsen konijnen alleen op afspraak. Dit i.v.m de tijdsduur wat het koppelen in beslag neemt. 
Puck is geënt voor RHD1 en RHD2. 

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. 

Als er geen "gereserveerd" of "ik heb baas" bij de foto staat kunt u uw belangstelling momenteel kenbaar maken door onderstaande vragen via mail te beantwoorden. 

Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terugstuurt per mail dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. Het is niet mogelijk om de vragenlijst op de site in te vullen, dus deze zullen in een mail geplakt moeten worden. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.
1.       Naam

2.       Adres

3.       Woonplaats

4.       Telefoonnummer 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

8.       Werkt u en hoeveel?

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

10.     Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht