Valkparkiet 1110153

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie vul de vragenlijst onderaan de tekst in. Naar aanleiding daarvan nemen wij eventueel telefonisch contact met u op.

Deze vrolijke Valkparkiet is als vondeling bij ons dierenasiel gebracht. Helaas heeft er zich geen eigenaar gemeld vandaar dat wij nu op zoek zijn naar iemand die deze vogel een fijn thuis kan bieden.

Bent u in het bezit van een ruim verblijf of volière met het liefst soortgenoten waar deze Valkparkiet lekker in kan vliegen? Dan zien bij graag uw reactie tegemoet.


Wegens het coronavirus is ons adoptiebeleid aangepast. Hierdoor kunt u niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. We zullen daarom eerst een voorselectie doen. U ontvangt daarom nu een aantal vragen. Wanneer u de vragen volledig beantwoord terug stuurt dan zullen wij pas de aanvraag in behandeling nemen. We zullen dan kijken of u geschikt bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.

 

1.       Naam

 

2.       Adres

 

3.       Woonplaats

 

4.       Telefoonnummer 

 

5.       Waarom wilt u dit dier hebben?

 

6.       Wat is u gezinssamenstelling?

 

7.       Heeft u momenteel andere dieren?

 

8.       Werkt u en hoeveel?

 

9.       Heeft u wel eens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

 

10.   Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

 

 We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht