Geplaatste dieren

Onderstaande dieren hebben een nieuw huisje gekregen en genieten van hun leven.


Noa geplaatst 10 februari 2018

Dezelfde middag zat Noa al te spinnen op schoot.
Ik ben erg blij met deze match.

 

Tricolor geplaatst 5 februari 2018

Tot nu toe gaat het prima.

Ligt nu op schoot ff uitrusten van de ontdekkingsreis.


Wimpie geplaatst 2 februari 2018

Wimpie voelt zich al helemaal thuis bij ons

Hij heeft geen problemen meer met het aandoen van zijn tuigje. Hij is bij ons harstikke lief

 

Christoball geplaatst 15 januari 2018

drie weken geleden hebben we bij jullie Christoball opgehaald, en we wilden jullie even laten weten dat het goed gaat! Het is een leuke kat, die vreselijk graag naar buiten wil. Kan natuurlijk nog niet, maar hij doet erg zijn best...springt met zijn billen tegen de tuindeur, mept tegen het raam – we moeten goed opletten. Onze hond Mo vond hij in het begin vooral raar, hij kende duidelijk geen honden van dichtbij. Hij begon erg brutaal, door lekker op het kussen van de hond te gaan liggen, en dat leverde (natuurlijk) gelijk enige strijd op. Hij stelt zich inmiddels bescheidener op, en dat gaat goed. Ze hebben zelfs al een tijdje behoorlijk dicht naast elkaar op de grond gelegen, beide een beetje gespannen, maar er werd niet gegromd of geblazen. Komt dus vast wel goed!  Hij is dol op spelen, kan uren tegen zijn knuffelbeest schoppen, maar speelt ook met de Wubba's van onze hond, met het vloerkleed, met de klep van een tas – alles is eigenlijk leuk. We oefenen nu ook met optillen, want dat hoeft niet voor meneer, en dat gaat ook al beter. We hebben hem alleen wel een nieuwe naam gegeven: Christoball heet nu Zappa, naar Frank Zappa. Nu nog even een sikje kweken....

 

 

Mientje geplaatst 11 januari 2018

Op 11 januari hebben wij een poes uit jullie asiel gehaald met de naam Mientje.
Mientje is een poes, die al onze harten gestolen heeft en ze hoort al helemaal bij het gezin. Wij zijn ontzettend blij met haar. Een paar foto’s, zodat jullie kunnen zien dat het goed met haar gaat!

 

Jos Kolos geplaatst 8 januari 2018

Jos heeft het helemaal naar zijn zin bij ons. Bij binnenkomst kwam hij gelijk uit zijn reismandje en begonnen de kamer te ontdekken. Daarna kwam hij gezellig bij ons aandacht vragen. Hij heeft ook die zelfde dag zijn brokjes lekker opgegeten. ''s avonds heeft hij nog lekker gespeeld met een vishengeltje.

 

Leaver geplaatst 5 december 2017

Allereerst bedankt voor alles wat jullie vandaag voor ons hebben gedaan! We zijn heel blij met onze nieuwe kat. Met leaver (lizzie) gaat het goed, voelt zich helemaal thuis bij ons. Trap vind ze geweldig om op en af te rennen...als een vrachtwagen wel te verstaan. Brokjes eet ze gewoon haar bordje leeg. Dus dat gaat ook goed. We hadden gehoopt dat het een kat voor het vrouwtje zou worden, maar madam heeft andere gedachten. Zie de bijgevoegde foto's. Ze heeft de heeft de hele middag door het huis heen gestruind en ligt nu eindelijk (18.30) op de bank een dutje te doen.....met haar komt het wel goed, denken wij zo. 

 
Cibor geplaatst 11 november 2017

Wij hebben konijn Cibor bij jullie mogen adopteren. Wat een lieverd is het!!! Hij zit gezellig bij onze voedster in de ren en ze hebben het samen prima naar hun zin.

 

Bakje en Lion geplaatst 7 november 2017

Wij hebben Bakje en Lion bij jullie opgehaald. Dit is een mail om te vertellen dat het hartstikke goed met ze gaat. Het eten ging gelijk goed. Lion (heet nu Jojo) ligt vanaf dag 2 bij ons op schoot. En vanaf dag 3 doet Bakje (heet nu Pixel) dat ook. Ze spelen samen, en liggen nu allebei languit in de vensterbank. Echt super leuk. Hierbij een foto van Pixel  .... dat zegt wel genoeg denk ik :).

 

Elmo geplaatst 4 november 2017

Wij zijn de gelukkige ‘ouders’ van Elmo. We hebben hem Carlos genoemd. Een veel stoerdere naam voor deze grote, dappere kater. Betekent ‘kerel’ en ‘vrij man’. Toepasselijk toch?

Wat een lieve knuffelkater. Hij vindt het allemaal nog reuze spannend maar het gaat supergoed.

 

Joplin geplaatst 1 november 2017

Ik ben Joplin. Heb het hier prima naar mijn zijn. Ik ben nog steeds erg lief en slaap HEEL ERG VEEL! Maar niet in de mandjes die ze voor mij gekocht hebben. Ik slaap veel onder een stoel op de trap of zomaar in een hoekje, maar altijd op de grond. Af en toe haal ik ook wel eens kattenkwaad uit.

 

Zem geplaatst 28 oktober 2017

Wij zijn nog steeds vreselijk blij met de keuze en hebben geen spijt. Uit alles blijkt dat Zeus in de aard een vreselijke goedzak is maar er zijn wel wat puntjes van aandacht. Rambo geplaatst 20 oktober 2017

Hier even wat plaatjes van Rambo nieuwe stijl. 
Hij doet het erg goed. Is netjes zindelijk en vindt de auto het einde. Zo nu en dan snauwt hij wel naar ons kleine hondje maar dat gaat hopelijk snel over. Eten doet hij overigens erg goed hoor, er blijft niks over. Het konijn en de kippen vindt hij net iets te leuk! Hij lag ook al in de sloot omdat hij de schapen van de buurman een "kusje"wou geven. Verder is het echt een dikke schat en we gaan er van uit dat de kleine "dingetjes" nog wel beter worden straks. 

 

Bay geplaatst 6 oktober 2017

Ze is met ons meegegaan naar haar nieuwe huis. Al na een uurtje of 2 ging ze nieuwsgierig rondlopen en heeft ze kennis gemaakt met haar nieuwe vriendjes jungle en Sam. Een beetje geblaas naar Bay maar dan maakt ze een iets grotere bocht om ze heen. Ze word steeds meer geaccepteerd! Ze wil graag knuffelen en spelen en kan in volle ontspanning een dutje doen. Ontzettend nieuwsgierig naar alle nieuwe dingen in haar leven, ook de visjes vind ze erg fascinerend. Stelen kan ze ook al en haar eerste buit (een stukje onbewaakte ham) is veroverd. Het gaat erg goed met Bay en we zijn ontzettend blij met dit lieve meisje. Bedankt!!

 

Metsik geplaatst 19 augustus 2017

Weten jullie nog wie ik ben?

Jullie kende mij als Metsik, maar mijn baasjes hebben mij een nieuwe naam gegeven: Pickles!

Ik hou nog steeds erg van knuffels en het geven van stevige kopjes. Ik ben hier al helemaal gewend geraakt.Mijn grote broer moet nog steeds een beetje aan mij wennen, maar ik kan hem goed met rust laten en lekker mijn eigen ding doen. Sinds een halve week mag ik ook eindelijk naar buiten. Dit was ook wel heel erg nodig, want mijn baasjes werden gek van mij (ik kan nogal druk zijn. 

Ik heb de hele buurt al ontdekt, maar het lekkers vind ik om in de vensterbank of op de krabpaal te slapen.Dank jullie wel voor de goede zorgen die jullie mij gegeven hebben.

 

 

Chico geplaatst 16 augustus 2017

Chico kon diezelfde avond al met ons mee los wandelen. Hij heeft snel zn plekje verovert in ons gezin. T is een fantastische hond waar we erg blij nee zijn. Al met al zijn we erg blij net Chico. Kunnen we ons niet voorstellen dat mensen hem weg hebben gedaan....... maar door deze keuze hebben ze ons erg gelukkig gemaakt. We hopen dat Chico nog heel wat jaartjes bij ons kan zijn! 

 

Kitten kuiper geplaatst 16 augustus 2017

Hier een berichtje en foto van onze poes Moyie ( 1047977 – Kuiper) Moyie heeft het erg naar haar zin bij ons en wij zijn blij met Moyie. Het is een enorme wildebras en vliegt het hele huis door. Ze kan goed opschieten met onze andere kitten Tabby op de foto.Verder is zij ook geaccepteerd door onze 2 labradoors en andere 2 katten. Het gaat gewoon goed dus.Arie geplaatst 3 juni 2017

De eerste middag was Arie een beetje wild ook naar onze hond beer toe maar gelukkig is Beer dan een rustige hond. Af ent toe duwde zij hem met haar poot weg. Het is leuk om te zien dat Arie een volhouder is. Uitlaten gaat goed. Als hij wakker wordt of gespeeld heeft laten we hem voor de deur bij de boom uit. Daarnaast gaat hij ook mee als we Beer uitlaten. Dat vindt hij wel spannend maar dat zal nog wel wennen. Hij is ondernemend zat. We zijn nu al allemaal gek op Arie.Syoss geplaatst 20 mei 2017

Afgelopen vrijdagmiddag hebben wij Syoss bij jullie opgehaald. Via de mail, inclusief foto’s, willen wij laten weten dat hij het heel goed doet. Syoss is enorm lief, is gek op aandacht en wil het liefst bij je slapen. Veder eet hij eigenlijk heel goed, weet hij de kattenbak netjes te vinden en kan hij er geen genoeg van krijgen om geborsteld te worden met massageborstel of de kam. We zijn enorm blij met onze nieuwe vriendGinger geplaatst 11 april 2017

Zo’n 3 weken geleden heb ik Ginger opgehaald uit het asiel en sindsdien woont ze bij ons rammetje Nalu. Ik wil jullie laten weten dat het gaat met allebei, ze hebben elkaar helemaal gevonden.

 

Terry geplaatst 6 april 2017

We zouden nog altijd een update sturen van Terry, die we inmiddels 2 maanden bij ons thuis hebben. Het gaat super goed met hem, hij was erg snel aan ons gewend en inmiddels walt hij ook lekker buiten. Het is echt een hele lieve kat en we zijn erg blij dat we ‘m een nieuw huis hebben kunnen geven. Heel erg bedankt voor de goede begeleiding en verzorging, en kattengroetjes van Terry.Sammie geplaatst 20 maart 2017

Een berichtje van ons om jullie te laten weten dat het goed gaat met Sammie. De eerste dag was wat onwennig voor haar maar dat is natuurlijk logisch. Ze luistert goed en komt ons regelmatig om aandacht en/of een aai vragen en komt zelfs bij ons op schoot liggen. Daarnaast gaat ze ook lekker haar eigen gang wat wij prima vinden. In de bijlage een paar foto's van haar, helaas is er eentje wat onscherp maar die laat wel zien dat het lijkt dat ze haar plekje bij ons gevonden heeft.

 

Imany geplaatst 18 maart 2017

Ze is echt een schat! Ik ben zo blij met haar! Ze is al zo goed als gewend in huis. Ze gaat nu elke dag meer op avontuur en ontdekt elke dag weer wat nieuws. Gisteren heeft ze ontdekt dat ze ook in mijn kast kan zitten. Verder is ze een heerlijke knuffel! Ik was de afgelopen week ziek en ze heeft mij heerlijk gezelschap gehouden. Ze vindt eten nog wel een dingetje. Ze wordt te enthousiast als ze eten gaat krijgen. Ze laat je dan echt niet met rust en denkt dan dat alles eten kan zijn. Ze loopt ook rustig achter je aan naar de keuken en gaat lekker mauwen. Maar dat is iets wat ze moet leren, dat ze niks anders krijgt dat de brokken 2x per dag. Dus dat komt wel goed. Ook begint ze met spelen! Het begon met haar eigen staart en toen een touwtje. Dus we spelen elke dag nu ook met een touwtje. Al met al gaat het super goed en zijn we dikke vriendinnen geworden! Bobo geplaatst 18 maart 2017

Even een groet van mij, Bobo. Het is al weer bijna 2 weken geleden dat ik vanuit de Kuipershoek in Apeldoorn verhuisd ben. Het gaat prima met me, in de auto lag ik al lekker te slapen. Toen we thuis kwamen heb ik eerst m’n soortgenoot uit de boom gekeken, dit vanachter de koelkast. Al gauw had ik door dat het hier oké was en binnen 10 minuten voelde ik me thuis en ben op de lekker op de bank neergeploft. Ik heb het reuze naar m’n zin, het personeel is goed voor me en we hebben een klik. Overdag geniet ik lekker van mijn plek in de vensterbank. Ik wil hier niet meer weg en heb het hier erg naar mijn zin.

 

Lucy geplaatst 16 maart 2017

We denken dat Lucy zich goed op haar voelt. Ze is nog wat schikkerig, als we binnenkomen maar als we gaan staan komt ze meteen naar ons toe om kopjes te geven. Als we op de bank zitten, komt ze naast of tegen ons aan liggen. Op schoot wil ze niet. Ze zit op de krant en loopt over het toetsenbord. Ik was laatst pas de krant aan het lezen en daar ging ze op zitten. Tot ze merkte dat mijn benen bewogen en ze er tot haar schrik achter kwam dat ze eigenlijk op schoot zat. Ze kan heel enthousiast spelen met een propje en een speelmuisje. Ze is dol op aandacht als het maar rustig is. Onverwachte bewegingen vind ze eng. Dan kruipt ze even achter de bak. Ze zit graag voor het raam om naar buiten te kijken.

 

Doerak geplaatst 15 maart 2017

Even laten weten hoe het is met Doerak die nu bijna 2 weken bij ons is. Wij hebben haar omgedoopt van Doerak naar Meis. Dat was voor haar geen enkel probleem. Het is een bijzonder slimme hond! Een super speurneus. Gek op zwemmen en frisbee. Ze is nu stukken rustiger en al helemaal thuis. Alsof ze er altijd al was. Ze leert vlug en graag. Een echte werker voor haar baas. Snoepjes en speeltjes is ze niet mee te verleiden aan de riem. Dus trekt ze  nog steeds aan de riem. ( ze is ook zo blij om te wandelen) Mijn arm is inmiddels 2 x zolang. :) A.s woensdag gaan we op cursus. Ik heb er alle vertrouwen in en we hebben een super vrolijk gezellig maatje aan haar. Dank jullie wel voor alle goede zorgen en jullie vertrouwen in ons.


Marza geplaatst 6 maart 2017

Ze is erg geliefd en met een beetje geduld vanuit onze kant laat ze steeds meer haar geweldige lieve en speelse karakter zien. We zijn nu al erg blij met haar. In het begin vond ze het allemaal spannend (met name met onze jonge kinderen) en sliep ze veel op de zolder. Met veel geduld, knuffels en aandacht van ons merken van ons merken wij dat ze het al een stuk minder spannend vind. Ze komt vaker naar beneden. Ze vind bovendien geweldig om lekker te spelen en rent dan ook het hele huis door. Ze is veder erg lief en luistert heel goed.

Irene wild geplaatst 4 maart 2017:

Begin maart hebben wij bij jullieeen zwart- wit “halfwasje” geadopteerd. Hoewel we haar op dag twee kwijt waren (we vonden haar weer achter de tv meubel) begon ze gelukkig al snel wat nieuwsgieriger te worden. Een week lang hebben we haar gelokt en beloond met brokjes terwijl we voorzichtig bij haar schuilplaats zaten. Elke dag vertrouwede ze ons wat meer en kon ze meer genieten van een aai. Inmiddels komt ze ons ’s ochtends begroeten bij de slaapkamer en zit ze op schoot zodra je op de bank gaat zitten. Hoewel ze af en toe nog erg kan schrikken zijn we ontzettend blij met haar vriendelijke en vrolijke aard.

 
Pier geplaatst 4 maart 2017

Vanaf het eerste moment gaat het heel goed met Pier. Hij is nu omgedoopt tot Karel. Bij binnenkomst heeft hij, zoals het een directeur betaamt, de hele woonkamer grondig onderzocht. Ook is er een voorzichtige maar hoopgevende ontmoeting geweest met onze Diva. Nu na 5 dagen komen ze al steeds meer bij elkaar in de buurt. Karel is een echte schat, hij vindt alles goed. Loopt al telkens achter me aan, en tijdens de rust meteen al op me schoot.  De vensterband in de woonkamer is nu the “place to be” om zijn nieuwe landgoed te overzien.  Hij heeft regelmatig ‘de gekke 5 minuten’ en speelt graag. Karel is een super lieve, grappige en aanhankelijke kat en we willen hem al beslist niet meer missen.Jojo geplaatst 17 februari 2017

Jojo is 17 februari opgehaald bij het dierenasiel. De mensen zijn er blij met hem. Het is een ontzettende lieve kater. Een echte knuffelkat. Hij is omgedoopt tot ‘Bolke’ in plaats van ‘Jojo’. Het lijkt erop alsof hij hier prima op zijn gemak is. Ook gaat het prima met de kleinkinderen en andere mensen.

 

Elvie geplaatst 17 februari 2017

Hier een berichtje vanuit Elst over konijn Elvie. Het koppelen van Elvie en Flappie is goed gegeaan. Na een tijdje wennen zitten ze nu gewoon rustig naast elkaar te eten. We hebben ze al lekker permanent bij elkaar gezet. We zijn heel blij dat we twee konijnen gelukkig hebben kunnen maken met elkaar.

 

Vera geplaatst 17 februari 2017

Na thuiskomst was het eerst even het huis verkennen, daarna wat brokjes eten en toen gelijk zich laten aanhalen en kopjes geven richting ons. Ze voelde zich gelijk thuis. ’s Nachts hebben wij haar niet gehoord en ’s morgens lag ze gewoon in haar bedje. Tot nu toe een voorbeeldige poes. Vera is ook al lekker buiten wezen verkennen. Wij zijn heel blij met haar, zelden zo’n lieve poes meegemaakt.

 

Cary en Pluk geplaatst 15 december 2016

Hier een bericht over hoe het gaat met de katjes cary (tegenwoordig Noppes) en Puk. We hadden eerst Puk uitgezocht. Ze was toen 5 maanden dus een vrolijk katje met veel energie. En ja die energie heeft ze nog steeds. Aantal weken geleden is ze voor het eerst naar buiten geweest en ohh die bijtjes en vogeltjes zijn zo interessant. Maar vangen lukt nog niet echt helaas. Samen met de hond Toby gaat het goed. Vaak rent Tobie achter puk aan maar ook andersom. Kortom een leuk stel. Toen we puk hadden uitgezocht konden we Cary niet uit onze gedachten zetten. Dus hebben we haar ook opgehaald. Ze leek eerst wat bang met een herdershond en een dominante kater in huis, maar inmiddels zijn de rollen omgedraaid. Ze komt voor zichzelf op. Ze komt nu meer naar ons toe om liefde te geven.Tommy geplaatst 13 februari 2017

De eerste dagen moest Tommy erg wennen in huis. Eerste dagen was hij wel weer van slag. Inmiddels is hij weer gaan eten en drinken. Het is een echte lekkerbek, alles wat er voorbij komt qua eten houdt hij goed in de gaten. Zijn interesse in eten hebben we een beetje gebruikt om zijn angst en wantrouwen te verminderen.  Hij is behoorlijk actief en nieuwsgierig. Tommy is super vriendelijk aanwezig.


Dirkje geplaatst 11 februari 2017

Dirkje is goed terecht gekomen in zijn nieuwe huis. Hij heeft zich heel rustig gehouden in de auto. Thuis heeft hij alles verkend en lag zelfs al even in de vensterbank te snorren. Hij is erg nieuwsgierig naar zijn nieuwe huis en omgeving en kijkt graag naar buiten door het raam naar de grote tuin. Het is een leuke kat, waar niets mis mee is. Wij zijn blij met hem. Onbegrijpelijk dat hij zo lang in het asiel heeft gezeten.Senti geplaatst 6 februari 2017

Thuis gekomen is Senti uit het mandje gehaald en is ze daarna op onderzoek uit gegaan in de woonkamer. Ze kwam direct bij ons en zocht aandacht maar vond alles behoorlijk vreemd. Ze ging al snel eten en drinken. Het was in het begin zeker even wennen. Senti is inmiddels een week in huis en alles gaat heel relaxed. Ze slaapt veel en als ze wakker is drentelt ze lekker door het huis. Ze heeft al heerlijk eigen plekje op de bank en komt naar iedereen toe voor een aai.

 

Konijn Muffin geplaatst 4 februari 2017

Het is alweer ruim een week geleden dat Muffin naar zijn nieuwe thuis vertrok. En zoals te zien op de foto heeft hij het erg naar zijn zien.  Zijn nieuwe vriendinnetje Denim is super lief. En samen houden ze van eten, rusten en samen spelen. Muffin houd zijn baasje goed in beweging door bijvoorbeeld zijn boterham te pikken en verstoppertje te spelen. Daarnaast komt muffin graag langs voor een knuffel.
Xava en Nala geplaatst 27 januari 2017

Xava en Nala zijn samen geplaatst vanuit het asiel. Xava vond het bij binnenkomst nog een beetje spannend en bleef liever in zijn reismandje zitten. Nala ging lekker op ontdekking in de woonkamer. Aangehaald worden vinden ze alle twee heerlijk, ze moeten nog even wennen.


Konijn Henna geplaatst 25 januari 2017

Het gaat goed met konijn Henna en lijkt het goed te kunnen vinden met haar date konijn Koos. Ze moesten even aan elkaar wennen maar toen ging het allemaal weer goed.


Winky geplaatst 14 januari 2017

Het is alweer een tijdje geleden dat we konijn Winky bij jullie hebben opgehaald. Het gaat erg goed met hem. We hebben hem de naam Dexter gegeven. Omdat hij nog niet gecastreerd was heeft hij eerst een tijdje gezellig als huiskonijn geleefd. Inmiddels heeft hij een leuke konijnenvriendin ontmoet en laten we hem langzaam wennen aan het leven buiten.


Nelis geplaatst 10 januari 2017

10 januari hebben wij Nelis geadopteerd bij het dierenasiel. Nelis hoort er al helemaal bij en heeft het prima naar zijn zin in zijn nieuwe huis. We zijn er blij met onze nieuwe huisgenoot.

Mirte geplaatst 18 oktober 2016

Nog even een leuk bericht van Diva, in het asiel beter bekend als Mirte. We zijn alle dagen zo blij dat Mirte bij ons is komen wonen. Een aantal dagen per week heeft ze een speelmaatje, namelijk een stafford pupje van een vriendin van ons. Hiermee speelt ze heel erg leuk. Het spelen is tegenwoordig een grote hobby van haar. Buiten lekker achter de bal aan rennen en zwemmen vindt ze super leuk.

 

Lotte geplaatst 30 juli 2016

Lotte is een echte stoere dame. Ze struint overal dwars doorheen en ze is ook niet aan het piepen na de sterilisatie. We hopen dat de sterilisatie haar iets relaxter maakt. Ze kan af en toe nog bang zijn maar gaat al een stuk beter overweg met haar omgeving. Andere honden begint ze steeds iets leuker te vinden. We zijn super trots op haar progressie! Elk weekend gaan we naar het bos om heerlijk een stuk te wandelen. Als we haar tuig tevoorschijn halen en de wandelschoenen aandoen, weet ze donders goed hoe laat het is! We nemen haar graag mee als we ergens naar toe gaan en de hond welkom is. We zijn erg blij met lieve, ietwat onbenullige, Lotte.


Whiske (tegenwoordig Connor) geplaatst 5 mei 2016

Nu Connor is een geweldige hond. Het lijkt een grote hond in een klein lichaam. Hij is een enorme pluizenbol. Hij wordt nog wel eens teddybear genoemd. Hij wordt nu elke dag geborsteld en dat vind hij prima. Hij is hier nu op z’n plek en gaat nooit meer weg.