< Terug naar overzicht

Housewarming Binky

1 februari 2019

Binky is al een bekend gast in dierenasiel de Kuipershoek. Eerst als kitten en nu verblijft hij al sinds 5 april 2018 opnieuw in ons asiel.  Hij heeft nu een geweldige suite gekregen en hij wil daarom iedereen uitnodigen voor zijn huiswarming.

In 2016 kwam Binky binnen als zwerver en was toen nog een klein kittentje. Hij is vrij snel geplaatst en heeft toen een machtig mooie tijd gehad. Maar kittens worden groter en baldadiger en zo ook Binky. Binky verstoorde het rustige huishouden en er was veel stress bij andere kat, eigenaren en bij hem zelf.  Daarom is er besloten om Binky terug te doen naar het asiel in 2018. 


Binky zit weer in ons sinds 5 april 2018 en niemand lijkt hem een huisje te willen bieden. Maar Binky vind het eigenlijk wel machtig mooi want hij heeft nu zijn eigen villa gekregen. Hij wil daarom iedereen ook graag uitnodigen voor zijn housewarming. Hij zal je met enthousiasme ontvangen en heet je van harte welkom in Kattenverblijf 3. Hij geeft je ook graag al miauwend een rondleiding. Samen mag iedereen komen chillen op zijn krabpaal, want daar is hij toch wel enorm trots op.  Maar hij wimpelt je er wel zo weer uit als hij er klaar mee is en zorgt ervoor dat niemand lang blijf hangen. Zijn toekomstige eigen baas mag blijven, als die hem goed begrijpt.  

Natuurlijk is het leuk, dit gave, nieuwe verblijf, maar ja het is toch niet echt één eigen huisje. Want hij mist toch wel heel erg zijn tuintje, zijn rustige (kind/dierloze) huisje en zijn eigen lieve en geduldige baas.